Προγνωστικά

Μπάνφιλντ στο 1.90 για τελικό!

Ακούστε το άρθρο

Παίζεται ποιος θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού στην Αργεντινή και οι διεκδικητές είναι τρεις. Μπάνφιλντ (9 β.), Ταγέρες (8 β.) και Χιμνάσια (7 β), με τη μάχη την τελευταία αγωνιστική να είναι μεγάλη.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Παίξε νόμιμα στην βετ365

Η Μπάνφιλντ έχει δείξει πολύ σοβαρή έως τώρα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και παρότι στην έδρα της δεν σκοράρει τόσο εύκολα όσο στα εκτός, έχει την ευκαιρία με νίκη επί της αδιάφορης Σαν Λορένσο να πάρει την πρόκριση. Δεν θα τη νοιάζει τι κάνουν οι άλλες δύο εφόσον κερδίσει. Έχει δείξει μέχρι τώρα ότι γνωρίζει τι ζητάει στο γήπεδο και απέναντι σε μια «σικλόν» που είναι χτυπημένη από απουσίες, πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Η Σαν Λορένσο ξεκίνησε καλά το τουρνουά, αλλά οι πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε συνεχώς, την επηρέασαν και στη δεύτερη φάση δεν κατάφερε να φανεί το ίδιο ανταγωνιστική. Σε καμία περίπτωση δεν θα χαριστεί στην Μπάνφιλντ, αλλά δεν έχει και λόγο να… σκοτωθεί κιόλας. Θα έχει ξανά προβλήματα και θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Εδώ που έφτασε η Μπάνφιλντ δεν μπορεί να χάσει την πρόκριση και πλέον το κίνητρο είναι αυτό που παίζει ρόλο. Με τον άσο της Μπάνφιλντ στο 1.90 λοιπόν!

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για την A’ Αργεντινής στο Foxbet

Όλη η επικαιρότητα