Categories: Lifestyle

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί για καλό σκοπό

Share

ΟΜπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον θα βρεθούν μετά από 19 χρόνια για πρώτη φορά ξανά μαζί στις οθόνες μας για τις ανάγκες του «Fast Times at Ridgemont High», σε μια ανάγνωση της θρυλικής ταινίας παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης οι Ντέιν Κουκ, Μόργκαν Φρίμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Σία Λεμπούφ, Μάθιου Μακόναχι, Τζίμι Κίμελ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζον Λέτζεντ, Ρέι Λιότα αλλά και ο Σον Πεν, που πρωταγωνίστησε στην ταινία το 1982.

Το live event αυτό γίνεται με σκοπό την στήριξη του του Core και άλλων οργανώσεων που μάχονται με τον κοροναϊό.

Η διαδικτυακή συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν στη μη κυβερνητική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) του Σον Πεν και την Reform Alliance.

«Αρχικά πέταξα μερικά ονόματα και ήμουν τυχερός γιατί κάποια έκλεισαν νωρίς. Για το κάστινγκ και πώς θέλαμε να βγει, υπήρξαν κάποιες προσδοκίες σχετικά με το ποιον θέλουμε για κάθε ρόλο, αλλά ειλικρινά σκοπός μας ήταν να σπάσουμε τα στερεότυπα και να λειτουργήσουμε μη αναμενόμενα. Η ζωντανή ανάγνωση είναι βασικά μια γιορτή της ιστορίας που έχει γραφτεί», σχολίασε ο Ντέιν Κουκ.

Το διάσημο πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ θα εμφανιστεί μαζί για πρώτη φορά μετά από το 2001, όταν ο Μπραντ Πιτ είχε κάνει μια guest εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια».

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ χώρισαν πριν από 15 χρόνια, όταν ο γοητευτικός ηθοποιός ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση με την Αντζελίνα Τζολί στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr and Mrs Smith».

via