Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: Δύο γάμοι, έξι παιδιά και πολλές κρυφές ερωμένες

Ακούστε το άρθρο

Μόνο μονότονη δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την προσωπική ζωή του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον ο οποίος έχει στο “βιογραφικό” του δύο γάμους, έξι παιδιά και πολλές κρυφές ερωμένες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Mega, ο δεύτερος γάμος του με την Μαρίνα Γουίλερ με την οποία ήταν παντρεμένος επί 25 χρόνια και έχουν 4 παιδιά τον έκανε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Μπόρις Τζόνσον είχε αποχωρήσει από την οικογενειακή εστία, λόγω των “γυναικοδουλειών” του άλλες δύο φορές πριν το οριστικό τέλος. Συγκεκριμένα, το 2004, για την απιστία του με τη συγγραφέα Petronella Wyatt και το 2010, όταν απέκτησε παιδί με την σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre.

Το διαζύγιο του κόστισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νυν πρωθυπουργό, είχε ήδη ερωτευτεί τότε την Κάρι Σίμοντς. Αλλά ακόμα και εκείνη την περίοδο όμως, αποκαλύφθηκε παλαιότερη σχέση του με την Αμερικανίδα, Τζένιφερ Άρκιουρι.

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίμοντς

Με φόντο την άστατη προσωπική ζωή, τον χαμηλότερο μισθό, τα έξι παιδιά και το διαζύγιο, ο Τζόνσον είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να φτάνει στο ναδίρ. Τώρα έχει έξι παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες και διατροφή δίνει στα τέσσερα από αυτά.

Ο κουμπαράς του ύστερα από 14 μήνες στο πρωθυπουργικό αξίωμα έχει σχεδόν αδειάσει. Ο λόγος: Ο μισθός του πρωθυπουργού είναι σήμερα 150.000 λίρες (περίπου 165.000 ευρώ). Αλλά τα χρήματα αυτά δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που έβγαζε.

Για κάθε ομιλία του, ο Τζόνσον έβαζε στο πορτοφόλι 400.000 ευρώ. Με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς έγινε ξανά πατέρας τον περασμένο Απρίλιο. Τα περασμένα Χριστούγεννα, ένας πλούσιος επιχειρηματίας του πλήρωσε το ταξίδι, αξίας 18 χιλιάδων ευρώ, στο νησί Mustique της Καραϊβικής. Παρόλα αυτά έκανε κάτι που δεν κάνει κανένας πρωθυπουργός: Έκανε προκράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και ταξίδεψε στην οικονομική θέση.

Μπόρις Τζόνσον: Τι όνομα έδωσε στο τελευταίο του παιδί

Δύο γιατροί, το όνομα των οποίων ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον αποφάσισε να δώσει στον νεογέννητο γιο του, είπαν ότι νιώθουν τιμή από την επιλογή αυτή και ταπεινοφροσύνη, καθώς αναγνωρίστηκε η δουλειά τους με αυτόν τον τρόπο.

Ο Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι Σίμοντς ονόμασαν τον γιο τους Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας, εν μέρει προς τιμή δύο εκ των γιατρών της μονάδας εντατικής θεραπείας που έσωσαν τη ζωή του Βρετανού ηγέτη, καθώς έδινε μάχη με τις επιπλοκές της νόσου COVID-19.

via

Όλη η επικαιρότητα