Γ Εθνική

Μ. Τσίρκοβιτς (ΠΑΟΒ): «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα!»

Ακούστε το άρθρο

Φανερά  απογοητευμένος  από τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει η ομάδα του στα φιλικά προετοιμασίας, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΒ Μίκι Τσίρκοβιτς στο τέλος  του φιλικού στην Κ. Αχαγιά κόντρα στην Αχαϊκή το περασμένο Σάββατο:

«Δεν βγάλαμε κανένα στοιχείο», είπε  χαρακτηριστικά ο Μίκι Τσίρκοβιτς, αποτυπώνοντας ανάγλυφα την εικόνα του Παμβουπρασιακού, ο οποίος έδειξε φανερά ανέτοιμος, αλλά και αρκετά «βαρύς», από τις προπονήσεις της προετοιμασίας. Ήμασταν πολύ κακοί, σε σχέση με το ματς με την Ναύπακτο, και εγώ προσωπικά θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τους φίλους της ομάδας, για λογαριασμό των παικτών μου! Μην ξεχνάμε  όμως  ότι ξεκινήσαμε πιο αργά τις προπονήσεις,  και σε συνδυασμό με την αναβολή τριών εβδομάδων της προετοιμασίας, το πρόγραμμα έχει αναπροσαρμοστεί. Και επιπλέον, κάποιοι ποδοσφαιριστές μου, είναι ακόμα ανέτοιμοι. Χαρακτηριστικά σας  αναφέρω ότι ο Δημήτρης Νικολόπουλος, ξεκίνησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, στο αρχικό σχήμα. Αυτό, σε συνδυασμό ότι και άλλα από τα λεγόμενα βασικά στελέχη, απέχουν πολύ ακόμα από τα επιθυμητά επίπεδα, παρουσιάζουν ένα σύνολο σε αυτά τα πρώτα φιλικά, το οποίο απέχει πολύ από τα συνήθη στάνταρντ αυτής της ομάδας. Θέλω όμως να καθησυχάσω τους φίλους της ομάδας μας, ότι στην πρεμιέρα της Γ΄ εθνικής, ο ΠΑΟΒ θα είναι έτοιμος, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, καθώς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, και ο ΠΑΟΒ θα είναι αυτός που θέλουν και επιθυμούν αυτοί που τον αγαπούν πραγματικά»!

Αύριο το απόγευμα στο Ριόλο και την Κυριακή στη Γαστούνη

Η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, φέρνει και άλλα  φιλικά προετοιμασίας! Έτσι  αυτά συνεχίζονται αύριο  το απόγευμα , με τον ΠΑΟΒ,  να μεταβαίνει στο  γειτονικό Ριόλο,  όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανμοβριακό! Ενώ  την ερχομένη Κυριακή στη Γαστούνη, θα  έχουμε  το πρώτο  ντέρμπι επιπέδου Γ΄ εθνικής, έστω και φιλικό,  κόντρα στον Αίαντα!

 

Όλη η επικαιρότητα