Προγνωστικά

Νάπολι και Αταλάντα για μία θέση στον τελικό

Ακούστε το άρθρο

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» 

Το ποδοσφαιρικό μενού έχει σήμερα πλήρη αγωνιστική στο Γαλλικό Πρωτάθλημα, δυνατά παιχνίδια στην Premier League και σπουδαίες αναμετρήσεις στα Κύπελλα Ελλάδας, Ιταλίας, Γερμανίας και Ισπανίας.

Το ενδιαφέρον κλέβει ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα στην Νάπολι και την Αταλάντα. Στον χτεσινό πρώτο ημιτελικό η Γιουβέντους κέρδισε στο Μιλάνο με 2-1 την Ίντερ κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Απόψε (21:45), στο Stadio Diego Armando Maradona, η Νάπολι και η Αταλάντα θα προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα για τον τελικό. Μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, θα δώσουν τον αγώνα ρεβάνς στο Μπέργκαμο. Στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Πρωτάθλημα η Νάπολι επικράτησε με 4-1.

 

Περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοικτά στις περιοχές του επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, Νάπολι-Αταλάντα ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Προσφέρονται περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για την πρόκριση, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τα μονά/ζυγά γκολ, τον καταλογισμό πέναλτι.

Επιβραβεύσεις παικτών με δύο προωθητικές ενέργειες

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τις προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1», «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στους αγώνες της Premier League προσφέρονται και οι «Πόντοι Αξιολόγησης Παικτών», ενώ για τους πιο δυνατούς αγώνες υπάρχει και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Όλη η επικαιρότητα