WEB tv Ελλάδα

Νέα βίντεο σοκ από τη Ζάκυνθο: Αιμόφυρτος τουρίστας στη μέση του δρόμου μετά από άγριο ξυλοδαρμό!

Ακούστε το άρθρο

Τι καταγγέλουν οι καταστηματάρχες

Σοκ προκαλεί το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr και απεικονίζει τον Άγγλο τουρίστα ο οποιος ξυλοκοπήθηκε αγρια στη Ζάκυνθο πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν οι καταστηματάρχες στο νησί τα επεισόδια μεταξύ των τουριστών είναι καθημερινά: μετά τις δώδεκα που κλείνουν τα μπαρ οι τουρίστες συνεχίζουν το…γλέντι δίχως αύριο στους δρόμους.

«Δεν είναι μόνο τα επεισόδια που δημιουργούν. Υπάρχει και ο κίνδυνος του κορωνοιου. Συνωστισμός υπάρχει παντού και φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα», είπε στο protothema.gr καταστηματάρχης, ο οποιος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σε αρκετά βίντεο φαίνεται πως οι Άγγλοι τουρίστες κάνουν  πορείες για να…. αντιμετωπίσουν το κλείσιμο των καταστημάτων και καταλήγουν στις παραλίες όπου παραμένουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Το σκηνικό στους δρόμους μας τα βραδιά είναι χαοτικό. Πρέπει να επέμβει κάποιος άμεσα», μας είπε κάτοικος της περιοχής που ζει καθημερινά τις τραγικές καταστάσεις που διαδραματίζονται στο νησί.


Όλη η επικαιρότητα