Ελλάδα

Νέα θύματα της σπείρας απατεώνων: Της έταξαν επιστροφή φόρου για να αρπάξουν 20.000 ευρώ

Ακούστε το άρθρο

Στην προανάκριση η οποία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, προέκυψε ότι ο 54χρονος και η 37χρονη δρούσαν τουλάχιστον από τις 26 Οκτωβρίου του 2016

Όλο και περισσότερα περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων φέρνει στο φως η προανάκριση που ξεκίνησε μετά την σύλληψη των τριών «μαϊμού» εφοριακών οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη από άντρες της Ασφάλειας Καρπενησίου και Αγρινίου, όταν έταξαν επιστροφή φόρου για την κόρη της σε μια 82χρονη στο χωριό Αβόρανη της Ευρυτανίας και της άρπαξαν 20.000 ευρώ!

Τα μπλόκα που στήθηκαν άμεσα σε όλα τα πιθανά σημεία διέλευσης, είχαν εντοπίσει τότε τους δράστες μόλις μπήκαν στην Αιτωλοακαρνανία. Ο 54χρονος άντρας και η 37χρονη γυναίκα που τον συνόδευε παριστάνοντας τη λογίστρια είχαν συλληφθεί μαζί με έναν 34χρονο συνεργό τους, που φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στην προανάκριση η οποία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, προέκυψε ότι ο 54χρονος και η 37χρονη δρούσαν τουλάχιστον από τις 26 Οκτωβρίου του 2016! Τότε, είχαν πείσει μια 76χρονη σε περιοχή της Φθιώτιδας ότι είναι φίλοι της κόρης της, την απασχόλησαν και της έκλεψαν όσα χρήματα είχε. Επίσης, εξιχνιάστηκαν άλλες δύο απάτες και μία απόπειρα σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας και το κατηγορητήριο γι’ αυτούς γίνεται όλο και πιο βαρύ.

ΠΗΓΗ

Όλη η επικαιρότητα