Αχαϊα

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Πάτρα: Θετικοί υπάλληλος του ΕΚΑΒ και νοσηλεύτρια του Αγίου Ανδρέα

Ακούστε το άρθρο

Ο ιός εξαπλώνεται στους υγειονομικούς

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στους υγειονομικούς, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από τον ιό έχει προσβληθεί διοικητικός υπάλληλος του ΕΚΑΒ και αυτή τη στιγμή γίνονται διαδικασίες απολύμανσης και ιχνηλατηση.

Από τον ιό έχει προσβληθεί επίσης και μία  νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ο Άγιος Ανδρέας η οποία έμαθε χθες βράδυ το αποτέλεσμα του τεστ.

Η γυναίκα θα παραμείνει σε κατ’ οικον περιορισμό. 

Αυτά τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά από δύο κρούσματα στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και το ένα στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας». Πληροφορίες αναφέρουν ότι θετικοί βρέθηκαν δύο ακόμα υγειονομικοί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Πρόκειται για έναν γιατρό – χειρουργό  και μία ειδικευόμενη  οι οποίοι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr δεν έχουν έρθει σε επαφή με εργαζόμενους του νοσοκομείου καθώς αυτές τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν εκτός νοσοκομείου. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα.

Εκτός αυτών, θετικό στον κορωνοϊό βγήκε και ένα παιδάκι της δευτέρας τάξης του 13ου δημοτικού σχολείου Πάτρας στην Αγία Τριάδα. Το τμήμα δεν θα λειτουργήσει σήμερα για να γινει απολύμανση.

Όλη η επικαιρότητα