Ηλεία

Νέα Μανωλάδα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Ακούστε το άρθρο

Κατασχέθηκαν περίπου 110 γραμμάρια κάνναβης, 340 ευρώ  και δυο κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο ακόμα αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αξιοποιώντας πληροφορίες, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω στη Νέα Μανωλάδα, τους δύο χρήστες, τη στιγμή που προμηθεύονταν από τους δυο διακινητές, δυο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (5,8) γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, στους διακινητές, καθώς και σε αποθήκη, όπου οι τελευταίοι απέκρυπταν τα ναρκωτικά, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

  • (102,5) γραμμάρια κάνναβης, διαμοιρασμένα σε (28) συσκευασίες
  • Δυο κινητά τηλέφωνα και
  • (340) ευρώ

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων ενός εκ των δραστών, πρόεκυψε ότι στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα μας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα