Ελλάδα

Νέα τροπή στο θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Ακούστε το άρθρο

Ένα σχεδόν χρόνο μετά την τραγωδία στην Κάλυμνο, η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου ψάχνει ακόμα τους υπεύθυνους, ζητώντας να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση.

Η οικογένειά του είναι πεπεισμένη ότι ο θάνατος του παιδιού δεν ήταν ούτε ατύχημα αλλά ούτε και αυτοκτονία. Μιλούν ανοιχτά για δολοφονία που μάλιστα συγκαλύπτεται ακόμα και από κατοίκους του νησιού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, αναμένεται να ζητήσει από τον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου, να ανοίξει πάλι την υπόθεση – θρίλερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας, διακεκριμένοι ιατροδικαστές οι κ.κ.Τσαντίρης και Κουτσάφτης, ζητούν να γίνει νέα αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος φοιτητής.

Ζητούν επίσης την αυτοψία να την κάνουν οι ιατροδικαστές που έκαναν την δεύτερη νεκροτομή και κατέληξαν στο συμπέρασμα της πτώσης, ενώ θέλουν η αυτοψία να γίνει από μηχανικό που θα υποδείξει πώς έγινε η πτώση.

Ισχυρίζονται επίσης ότι δεν γίνεται να έχει πέσει από τον βράχο και να μην έχει ούτε ένα κάταγμα αλλά ούτε καν ρήξη σπλήνας. Επίσης υποστηρίζουν ότι αν είχε πέσει θα υπήρχαν ίχνη αίματος σε ευθεία γραμμή και όχι αριστερά και δεξιά.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου, εξαφανίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από βόλτα που έκανε με το ποδήλατό του στη Κάλυμνο.

Έξι μέρες μετά, η σορός του βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, γερμένη ελαφρά στο πλάι, ακριβώς κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο, σε ένα σημείο που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να έχουν εντοπίσει βοσκοί ή πεζοπόροι.

Πηγή: cnn.gr 

Όλη η επικαιρότητα