Ψυχαγωγία

Νέος έρωτας στο σπίτι του GNTM;

Ακούστε το άρθρο

Τα αγόρια και τα κορίτσια μέσα στο GNTM προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στη συγκατοίκηση και όπως έχουμε ήδη καταλάβει… τα πρώτα ειδύλλια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Όπως αποκαλύφθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του reality μόδας, το πρώτο ζευγάρι είναι η Μαρινέλα και ο Σήφης, με τις μπηχτές των συμπαικτών τους να δίνουν και να παίρνουν.

Όπως είχε αναφέρει η εκπομπή Ευτυχείτε, ειδύλλιο έχει αναπτυχθεί ανάμεσα και στον Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη, ενώ όπως αποκαλύφθηκε σήμερα… φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ένα αγόρι και ένα κορίτσι που έχουν έρθει κοντά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, η Λία και ο Ανδρέας έρχονται πιο κοντά, στα επόμενα επεισόδια.

Στο σπίτι του GNTM δεν υπάρχουν κάμερες όπως στο Big Brother, ενώ υπάρχει και ένας υπόγειος χώρος όπου μένει ανεκμετάλλευτος και μπορούν να πάνε οι παίκτες για να περάσουν περισσότερο χρόνο μόνοι τους.

Να σημειώσουμε εδώ, βέβαια, πως η καλλονή Λία δεν είναι μόνη της, αντιθέτως τα τελευταία δύο χρόνια διατηρεί σοβαρή σχέση με τον Χρήστο, ο οποίος είναι 32 ετών και είναι καθηγητής ξένων γλωσσών. Ο ίδιος μίλησε στο TLIFE για την αγαπημένη του και το πώς τη βλέπει στο παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως βρήκε τον άνθρωπό του στο πρόσωπο της όμορφης Λίας.

Όλη η επικαιρότητα