Ηλεία

Νέο φιλοζωικό σωματείο στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

«ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΨΥΧΩΝ»

Ένα νέο φιλοζωικό σωματείο έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη προσπάθεια ενεργών φιλόζωων πολιτών του Πύργου για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων της ευρύτερης περιοχής. «Εθελοντές Αδέσποτων Ψυχών» είναι η ονομασία του σωματείου που μόλις χθες απέκτησε υπόσταση και αποτελείται από ομάδα εθελοντών. Μέλος της ιδρυτικής ομάδας εθελοντών είναι και η –γνωστή για την φιλοζωική της δράση- δημοτική σύμβουλος Πύργου Ασπασία Χριστοπούλου – Πισιμάνη που μιλώντας στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» αναφέρθηκε στην φιλοσοφία λειτουργίας του νέου ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Το Φιλοζωικό Σωματείο “Εθελοντές Αδέσποτων Ψυχών” απέκτησε υπόσταση με σκοπό την παροχή βοήθειας και φροντίδας στα αδέσποτα ζώα καθώς και τη διεκπεραίωση κάθε επιθυμητής υιοθεσίας με τις νόμιμες πάντα διαδικασίες. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως η δράση μας δεν συνεπάγεται τη συλλογή κάθε αδέσποτου ζώου στους ιδιωτικούς μας χώρους.

Ευχαριστούμε τη δικηγόρο Μαριάνα Σταθοπούλου που ανέλαβε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, το φοιτητή γραφιστικής Δημοσθένη Μπεβούδα, για τη δημιουργία του λογοτύπου καθώς και όλους όσοι συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο για την υλοποίηση του οράματος μας».

Όλη η επικαιρότητα