ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού: Αν δεν ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Γενάρη, τέλος…

Ακούστε το άρθρο

Η «Πατρίς  Σπορ» συνεχίζει σήμερα με την νέα της ενότητα σύμφωνα με  την οποία κάθε ημέρα και μια από τις  ομάδες της  Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας, εκφράζει την γνώμη της σχετικά με το νέο «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το πώς βιώνουν τα μέλη της αυτήν την κατάσταση και μετά τον Πανηλειακό, δίνει σήμερα τον λόγο στην Νίκη Τραγανού.

Οι μπλε ήταν εντυπωσιακοί μέχρι την στιγμή της διακοπής, φιγουράροντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες και μια ισοπαλία με ρεκόρ τερμάτων 19-5.

Ας δούμε τι δηλώνουν ο Γενικός αρχηγός της Νίκης, Πάνος Γκογκάκης, ο προπονητής Αλέξης Γαλάνης και ο ποδοσφαιριστής και προπονητής της γυναικείας ομάδας Γιώργος Γεωργιόπουλος:

ΠΑΝΟΣ ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ (Γεν. Αρχηγός Νίκης Τραγανού): «Αν ξεκινήσουμε αρχές Φλεβάρη προλαβαίνουμε!»

«Εγώ την περίμενα την νέα αναστολή και μάλιστα σε συζητήσεις που είχα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους είχα πει ότι πάμε για δυο συν μήνες. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι 7 Γενάρη θα δώσουν το οκ για προπονήσεις προκειμένου αρχές Φλεβάρη να ξεκινήσουμε αλλιώς δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει το πρόγραμμα. Φυσικά και δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα τους ενός γύρου καθώς είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Εμάς σαν Νίκη μας συμφέρει γιατί έχουμε όλα τα ντέρμπι στην έδρα μας αλλά θα είναι άδικο για τις άλλες ομάδες. Αν σκέφτονται πρωτάθλημα ενός γύρου, καλύτερα να μην το ξεκινήσουν καθόλου. Όσοι ποδοσφαιριστές μας δεν εργάζονται, προπονούνται μόνοι τους αλλά οι περισσότεροι δουλεύουν και δεν είναι εύκολο να αφήσουν τις δουλείες τους και να πάνε για προπόνηση χωρίς να ξέρουν πότε και αν θα παίξουν».

ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ (Προπονητής Νίκης Τραγανού): «Πολύ δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα!»

«Μετά τη νέα αναστολή, την οποία και εγώ περίμενα όπως όλοι, θεωρώ πολύ δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η μόνη λύση είναι να αρχίσουμε ξανά τέλη Γενάρη ωστόσο και πάλι θα είναι δύσκολο καθώς ρόστερ για Κυριακή – Τετάρτη δεν υπάρχει. Αν δε ξεκινήσουμε τότε, ας μην ξεκινήσουμε καθόλου! Έχω πει στα παιδιά, να δώσω σε όποιον θέλει ατομικό πρόγραμμα ωστόσο δεν είναι εύκολο και δεν μπορώ να τους υποχρεώσω. Όσοι εργάζονται κοιτούν τις δουλείες τους και όσοι είναι άνεργοι κοιτούν να βρουν ένα μεροκάματο. Σιγά μην ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι στάνταρ αναφορικά με την επανέναρξη. Θεωρώ ότι θα βρω μια ομάδα πολύ πίσω απ’ ότι την άφησα και ασφαλώς θα πρέπει να υπάρξει και μια υποτυπώδης προετοιμασία τριών εβδομάδων προκειμένου να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές σε κάποια καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ασφαλώς δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα ενός γύρου, είναι άδικο και θα πρέπει το πρωτάθλημα αν παιχτεί, να παιχτεί επί ίσοις όροις με τις ομάδες να παίξουν όλα τα παιχνίδια και εντός και εκτός έδρας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ (Ποδοσφαιριστής Νίκης Τραγανού και προπονητής Γυναικείας ομάδας): «Κομβική ημερομηνία η 7η Ιανουαρίου!»

«Όσο ανέβαιναν τα κρούσματα, ήταν αναμενόμενη και η νέα αναστολή. Παρ’ όλα αυτά δεν περίμενα η διακοπή να έχει τόσο μεγάλη διάρκεια αλλά τελικά θεωρώ ότι σωστά πάρθηκε αυτή η απόφαση. Πλέον ελπίζουμε να ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Γενάρη προκειμένου τουλάχιστον τον Φλεβάρη να παίξουμε. Τόσο στην Α1 με Κυριακές – Τετάρτες όσο και στις γυναίκες που είναι λιγότερες οι αγωνιστικές βγαίνει το πρόγραμμα, αρκεί να ανοίξουν τότε τα γήπεδα. Είναι κομβική η ημερομηνία για την συνέχεια και ασφαλώς ούτε λόγος για πρωτάθλημα ενός γύρου, δε θα είναι δίκαιο! Ή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα με εμβόλιμες ή δε θα ξεκινήσει καθόλου.Εγώ προσωπικά κάνω κάποιες ατομικές προπονήσεις προκειμένου να διατηρούμαι σε μια καλή φυσική κατάσταση ωστόσο δεν είναι για όλους εύκολο αυτό.  Όσον αφορά την γυναικεία ομάδα, επειδή θεωρείται ερασιτεχνική κατηγορία, πιστεύω πως ότι απόφαση παρθεί για την Γ’ Εθνική των Ανδρών θα ισχύσει και για εμάς. Η καραντίνα ήρθε μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τουλάχιστον είχαμε κάνει προετοιμασία και έτσι τα κορίτσια δεν θα μπουν κατευθείαν στο γήπεδο για να παίξουν, ωστόσο θα χρειαστεί ξανά μια περίοδος προσαρμογής».

Όλη η επικαιρότητα