Αθλητισμός

Νίκος Γκάλης: Αποδέχτηκε την πρόταση του Φασούλα να γίνει επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Γκάλη
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά από την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα στον Νίκο Γκάλη να αναλάβει ως επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ σε περίπτωση που εκλεγεί, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αποδέχτηκε την πρότασή του.

Την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα να αναλάβει ως επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ σε περίπτωση που εκλεγεί αποδέχτηκε ο Νίκος Γκάλης, που με δήλωσή του επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ και πρώην συμπαίκτη του.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, στόχος του Γκάλη θα είναι η αναγέννηση και το καλό του ελληνικού μπάσκετ, γι’ αυτό και ανακοίνωσε πως αποδέχεται την πρόσκληση.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Γκάλη:

“Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ”.

Όλη η επικαιρότητα