Lifestyle Smile

Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτει ότι είναι σε σχέση και πώς έχασε 71 κιλά

Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης το πρωί της Παρασκευής και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, για τα δύσκολα χρόνια που έμεινε χωρίς χρήματα αλλά και για τα 71 κιλά που έχασε!

Για την προσωπική του ζωή έκανε αποκαλύψεις χωρίς να πει πολλά… «Δεν είμαι ελεύθερος!».

Για την πρώτη του τηλεοπτική εμπειρία: «Πήγα στον ΣΚΑΙ στην Άλκηστι Μαραγκουδάκη και ξεκινήσαμε το Celebrity Travel. Έπαιζε μετά το Survivor και έκανα 50% και όταν πήγα στον ΑΝΤ1 και έκανα 20% στεναχωρήθηκα»

«Το μεγαλύτερό μου όνειρο δεν είναι η παρουσίαση. Μου αρέσει να δημιουργώ. Το χω ζήσει σαν παρουσιαστής. Δεν είναι η προτεραιότητά μου να είμαι μπροστά από την κάμερα, πίσω από την κάμερα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Όλα είναι στο μυαλό μας. Μπορεί να έχεις εκατομμύρια και αύριο να μην έχεις τίποτα. Αυτό που έχω μάθει καλά στη ζωή μου είναι ότι όσο επιτυχημένος είσαι όσα λεφτά και να έχεις, αν τα χάσεις με μηδέν ευρώ εγώ θα τα ξαναβγάλω. Εγώ το έχω κάνει τρεις φορές στη ζωή μου»

«Άνοιγα το ντουλάπι και δεν είχα μακαρόνια. Δεν το έβαλα όμως κάτω». «Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω γιατί «ρόδα είναι και γυρίζει» αρκεί να μην τα παρατάμε».

Για τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του: «Είχα πάρα πολλούς φίλους και δεν μπορούσα να φιλτράρω ποιοι αγαπούν το Νίκο και ποιοι την επιτυχία του Νίκου».

«Όταν έχασα τα χρήματα μέχρι να ξανα ανέβω ήταν ελάχιστοι δίπλα μου. Ο Τρύφωνας ήταν εκεί». «Ξεχωρίζω ποιοι είναι δίπλα μου για την επιτυχία και ποιοι είναι δίπλα μου για τον Νίκο».

Υπήρχε στιγμή που ήμουν με τη σχέση μου στο σπίτι και μου έλεγε «Πάρε 20 ευρώ για να έχεις» και εγώ ένιωθα πάρα πολύ άσχημα γιατί είχα μάθει να είμαι ο αρχηγός και ξαφνικά είχα ανάγκη. Είχε έρθει η αδερφή μου από την Αμερική και μου έδωσε 1000 δολάρια.

Παλιά για μένα δεν ήταν τίποτα, εκείνη τη στιγμή ήταν τα χρήματα για ένα χρόνο. Με έπιασαν τα κλάμματα» «Φοβάμαι μην έρθει αυτή η στιγμή που πρέπει από κάτω να ξαναανέβω πάνω. Με πόνεσε πάρα πολύ που δεν θέλω να ξαναπάω εκεί».

Για την περιπέτεια της υγείας του: «Πέρασα παρ’ολίγον έμφραγμα».

Για τα μελλοντικά τηλεοπτικά του σχέδια: «Συζητάω για να παρουσιάσω ένα reality επιβίωσης…

Για τα παιδικά του χρόνια: «Ήμουν πάρα πολύ παχουλό παιδί. Δεν τους άφηνα να μου κάνουν bullying. Όταν είσαι παχουλός χτίζεις έτσι την προσωπικότητά σου για να είσαι αποδεκτός από το κοινωνικό σύνολο και από τους φίλους σου. Δεν υπήρχε παρέα που να μην ήθελε τον Κοκλώνη μέσα».

«Είχα ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή μου μέχρι την Γ’ Λυκείου που είχε ένα τροχαίο ατύχημα και δεν είναι πια μαζί μας. Σοκαρίστηκα. Έφτασα 160 κιλά. Είπα τέρμα έχεις 6 μήνες να αδυνατίσεις. Έχασα 71 κιλά, έτρωγα μόνο φρούτα».

via

Όλη η επικαιρότητα