Lifestyle Smile

Νανά Παλαιτσάκη – Βασίλης Μιχαλόπουλος : Εξώδικα και αλληλοκατηγορίες για κακοποίηση σε ένα άγριο διαζύγιο

Ακούστε το άρθρο

Αν και μέχρι πρόσφατα η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος δήλωναν ερωτευμένοι, πλέον η σχέση τους έχει οδηγηθεί σε λήξη, αλλά και σε εκατέρωθεν μηνύσεις, εξώδικα, αυτόφωρα – και μια νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια κάποτε δήλωνε «ασφαλής και ήρεμη» πλάι στον σύζυγό της, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπαμ και του Στάθη Μπαλτά, στα εξώδικα που απέστειλε προς τον τέως σύζυγό της καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές.

Όμως και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος έχει προχωρήσει σε νομικές κινήσεις, υποστηρίζοντας ότι η πρώην σύζυγός του τον συκοφαντεί επειδή δεν μπορεί να αντέξει τον χωρισμό. Επιπλέον, δεν δίστασε να αμφισβητήσει τις συνθήκες της εισαγωγής της Νανάς Παλαιτσάκη στο «Ερρίκος Ντυνάν» το περασμένο Σαββατοκύριακο, υποστηρίζοντας ότι η παρουσιάστρια επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας με σκοπό να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ καταγγέλει ότι η πρώην εκδότρια επέλεξε να του στείλει τα πράγματά του μισθώνοντας τις υπηρεσίες κάποιων Ρομά.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, η Παλαιτσάκη υπέβαλε στις Αρχές τρεις µηνύσεις κατά του πρώην συντρόφου της, µία στις 6 και δύο στις 9 Απριλίου. Μέσω αυτών υποστηρίζει ότι ο Βασίλης Μιχαλόπουλος την κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωµατικά

«Σήµερα, 9 Απριλίου, γύρω στις 15:00, ενώ βρισκόµουν στο γραφείο µου στο Μαρούσι και είχα επιστρέψει από τον εµβολιασµό µου κατά της COVID-19, ενώ µιλούσα στο τηλέφωνο µε την ξαδέρφη µου που ήθελε να µάθει για την κατάσταση της υγείας µου, όρµησε στο γραφείο µου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος κρατώντας το εξώδικο το οποίο του επιδόθηκε µετά τη µήνυση που είχε προηγηθεί και µου είπε επί λέξει “Αυτό καρ…α έπρεπε να το στείλεις στο κανάλι και όχι στο σπίτι µου, µέχρι τη ∆ευτέρα θα σε καθαρίσω”.

»Στη συνέχεια έφυγε, κλειδώθηκα στο γραφείο και άρχισα να καλώ επανειληµµένα την Άµεση ∆ράση µε κλήσεις που µπορούν να ελεγχθούν. Η πράξη του αυτή µου προκάλεσε έντονο τρόµο και ανησυχία καθώς υπάρχουν κατά συρροή απειλές εκ µέρους του για τη σωµατική µου ακεραιότητα και συκοφαντικές αναρτήσεις από µέρους του, όπως και συνεχιζόµενα µηνύµατα, τηλεφωνήµατα και πληροφορίες εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες, τις οποίες χρησιµοποιεί σε όλον τον κοινωνικό µου περίγυρο λέγοντας ότι είµαι ψυχικά διαταραγµένη» επισηµαίνει στη µήνυσή της.

Μάλιστα, η δηµοσιογράφος παρέδωσε στις Αρχές αντίγραφα δηµοσιεύσεων του Βασίλη Μιχαλόπουλου στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται στην ίδια, ενώ στα συνηµµένα συµπεριέλαβε συνοµιλίες τους, στις οποίες ο πρώην σύντροφός της εµφανίζεται να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει γυµνές φωτογραφίες τους.
Όπως ισχυρίζεται η Παλαιτσάκη, τον τελευταίο καιρό η ένταση των επιθέσεων και των χαρακτηρισµών προς την ίδια από τον πρώην σύντροφό της κλιµακωνόταν. «Θα σε ξεβρακώσω στο κανάλι», «τόλµα να ανέβεις στο γραφείο και θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε κλειδώσω κάτω στο υπόγειο µε τα σκυλιά για να µη βγεις να κάνεις δελτίο το ΣΚ» ήταν µερικές από τις φράσεις που επικαλέστηκε.

Επίσης, ο πρώην σύντροφός της φέρεται να προσπάθησε να την εκφοβίσει, μετά από ένα δηµοσίευµα κατά του ∆ηµήτρη Κουφοντίνα που είχε γράψει η δηµοσιογράφος στα «Αποκαλυπτικά», λέγοντάς της «σε λίγο θα σε βρουν -επειδή είσαι µια εκδότρια του κωλ…- µε µια σφαίρα στο κεφάλι και άντε να αποδείξεις ότι δεν είναι από την παρέα του Κουφοντίνα».

Το Σάββατο 10 Απριλίου ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη και στο πλαίσιο της εξέτασής του από τους αστυνοµικούς του Τµήµατος Παπάγου – Χολαργού επισήµανε πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον Εισαγγελέα.

Κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος και περιµένει να οριστεί δικάσιµος προκειµένου να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα επίδικα γεγονότα. Σε επικοινωνία του µε την «Μ» υποστηρίζει ότι ουδέποτε εξύβρισε και άσκησε βία στην πρώην σύντροφό του, καθώς και ότι η δηµοσιογράφος τον εκδικείται επειδή ο ίδιος, µε δική του πρωτοβουλία, έδωσε πρόσφατα τέλος στη σχέση τους.

Μάλιστα, µε τη σειρά του υπέβαλε µήνυση στην Παλαιτσάκη για συκοφαντική δυσφήµιση και φέρεται να επιβεβαιώνει ότι επισκέφθηκε το γραφείο της, κρατώντας στα χέρια του το εξώδικο, ζητώντας από εκείνη εξηγήσεις για το γεγονός ότι η δεύτερη εις βάρος του µήνυση επιδόθηκε στη διεύθυνση της µητέρας του, η οποία αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας.
«Ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποτέ δεν συνέβησαν αυτά τα οποία λέει. ∆εν µπόρεσε να δεχτεί ότι τη χώρισα. Έχω αποδείξεις για όλα όσα λέω! ∆εν σεβάστηκε καν το γεγονός ότι πριν από 45 ηµέρες πέθανε ο αδελφός µου και ότι η µητέρα µου είναι σε µεγάλη ηλικία. Το µόνο που της ζήτησα να µου εξηγήσει είναι γιατί δεν επέδωσε τα δικόγραφα στο κανάλι όπου εργαζόµασταν και επέλεξε το σπίτι της µητέρας µου. Μάλιστα την Παρασκευή ‘‘µίσθωσε’’ Ροµά και µετέφεραν τα πράγµατά µου επάνω σε καρότσες» επεσήµανε στη Μπαμ.

Αναφορικά µε τα επίµαχα µηνύµατα στο Viber, ο συνήγορος του Βασίλη Μιχαλόπουλου, Χάρης Κατσιβαρδάς, µιλώντας στην «Μ» τόνισε ότι τα συγκεκριµένα έγγραφα που προσκόµισε η δηµοσιογράφος δεν θα γίνουν δεκτά στο δικαστήριο, καθώς πρόκειται για παρανόµως κτηθέντα αποδεικτικά µέσα.

Η υπόθεση, µε κατηγορούµενο τον Μιχαλόπουλο, αναµενόταν να εκδικαστεί την Πέµπτη 15 Απριλίου, αλλά ο COVID-19 έβαλε φρένο στη δικαστική αναµέτρηση του άλλοτε αγαπηµένου ζεύγους. Οι δυο τους, πάντως, δεν συναντήθηκαν στο δικαστήριο, καθώς η πλευρά της Νανάς Παλαιτσάκη δεν εµφανίστηκε στην Ευελπίδων.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα