Viral Αφιερώματα Μουσική

Νατάσα Μποφίλιου: Σε ηλικία 16 ετών τραγουδά σε σχολική γιορτή – Πριν 21 χρόνια (vid)

Ακούστε το άρθρο

Ενα βίντεο από το 1999 ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Νατάσα Μποφίλιου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, σε ηλικία 16 ετών, τραγουδά τον “Ταχυδρόμο” σε σχολική γιορτή και η φωνή της -όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε- είναι ανατριχιαστική ακόμα και τότε.

Η Νατάσα Μποφίλιου μοιράστηκε την ιστορία του συγκεκριμένου βίντεο που ανέβασε, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασέτες και βρήκε αυτό το βίντεο…21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον “Ταχυδρόμο”. Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες.

Για την ιστορία…3 καλοκαίρια μετά ο Κώστας Τσίρκας με γνώρισε στον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον “Ταχυδρόμο” και μου χάρισαν την “Ασπιρίνη”. Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι.Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια.Τυχερός αριθμός”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασσέτες και βρήκε αυτό το βίντεο… 21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον “Ταχυδρόμο”. Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες. Για την ιστορία… 3 καλοκαίρια μετά ο @ktsirkas με γνώρισε στον @jirashimosu. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον “Ταχυδρόμο” και μου χάρισαν την “Ασπιρίνη”. Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι. Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον @themiskaramouratidis και τον @jirashimosu. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡ Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια. Τυχερός αριθμός ♡

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

via 

Όλη η επικαιρότητα