Προγνωστικά

Να δείξει ότι αξίζει να σωθεί

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα ξεχωρίζει μία επιλογή από την ACΒ και το ντέρμπι των Βάσκων, ανάμεσα σε Χιπουσκόα και Μπιλμπάο. Είναι μια μονομαχία ανάμεσα στους δύο ουραγούς του ισπανικού πρωταθλήματος, κάτι που μπορεί για τους γηπεδούχους να ήταν αναμενόμενο στην έναρξη της σεζόν, αλλά όχι και για την Μπιλμπάο.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Μάθε τα πάντα για το pamestoixima opap εδώ

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού δεν έχει καταφέρει να παίξει το μπάσκετ που μπορεί κι αυτό οφείλεται εν πολλοίς στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν, αλλά και στο γεγονός ότι είχε υποχρεώσεις και στο Basketball Champions League. Τα προβλήματα έχουν μειωθεί (λείπει βέβαια ο βασικός γκαρντ Ρουσέλ), η Ευρώπη έχει τελειώσει και πλέον η Μπιλμπάο είναι… υποχρεωμένη να πάρει τις νίκες που χρειάζεται για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μουμπρού ξέρει ότι αν η ομάδα του χάσει θα βρεθεί σε πολύ δυσκολότερη θέση και έτσι την έχει προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορούσε στο διάστημα της διακοπής.

Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και η αλήθεια είναι ότι αν λάμβανα υπόψιν αποκλειστικά όσα έχω δει φέτος από την Μπιλμπάο, δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με το διπλό. Θεωρώ, όμως, ότι έχει να δώσει πολλά περισσότερα και έτσι θα επιλέξω το 1.85 για την εκτός έδρας νίκη της.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Liga ACB στο Foxbet

Όλη η επικαιρότητα