Προγνωστικά

Να εμφανιστεί η Σάλκε του Στέφενς

Ακούστε το άρθρο

Ακόμα και να έμενε ο Μπάουμ, παρά την άθλια εικόνα της Σάλκε, το ματς με την Αρμίνια κρίνεται ιδιαιτέρως κομβικό για τη Σάλκε που και πάλι θα έπαιρνε ποντάρισμα νίκης.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Διάβασε την πλήρη αξιολόγηση για το pamestoixima online

Ακόμα και να έμενε ο Μπάουμ, παρά την άθλια εικόνα της Σάλκε, το ματς με την Αρμίνια κρίνεται ιδιαιτέρως κομβικό για τη Σάλκε που και πάλι θα έπαιρνε ποντάρισμα νίκης. Ξεκάθαρα και θέμα αντιπάλου είναι.

Η Μπίλεφελντ έχει μεν 2 νίκες, ενώ οι γηπεδούχοι καμία, αλλά η απόστασή τους είναι 3β. Δηλαδή 1 νίκη, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «βασιλικοί μπλε» να σώσουν τη χρονιά και να μην υποβιβαστούν. Κατάσταση απολύτως αρνητική και δυσοίωνη για το μέλλον τους, για την οποία είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή. Η απομάκρυνση του Μπάουμ, μετά τον κόουτς Βάγκνερ, και η πρόσληψη του Χουμπ Στέφενς για τα κρίσιμα παιχνίδια με Αρμίνια και Ουλμ (Κύπελλο) μέχρι να έρθει ο επόμενος (θα έρθει ή θα μείνει ο Στέφενς;) μοιάζει μπακαλίστικη κίνηση απόγνωσης.

Ωστόσο, ο πολύπειρος Ολλανδός είναι συνδεδεμένος με τη Σάλκε, έχει περάσει 4 θητείες εκεί και αν υπάρχει ένα πρόσωπο να το σεβαστούν οι παίκτες μόλις μπει στα αποδυτήρια είναι αυτός. Με το συγκεκριμένο σκεπτικό προσελήφθη, ώστε να έρθει η νίκη απέναντι στην Αρμίνια και η πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα σε ασθενέστερο αντίπαλο. Στόχοι για τη Σάλκε πρόσκαιροι, πάντως σημαντικοί προσδοκώντας σε ένα καλύτερο 2021. Τελευταία επικράτηση των γηπεδούχων σε επίσημο ματς αποτελεί το 1-4 με τη Σβάινφουρτ για το Κύπελλο στις 3 Νοεμβρίου. Στην Bundesliga της Γερμανίας έχουν 28 ματς να νικήσουν, από τις 17 Ιανουαρίου και το 2-0 εντός επί της Γκλάντμπαχ.

Τι σκέφτομαι: Αυτό που συμβαίνει με τη Σάλκε αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού. Παρατηρώντας τα σκορ, στο κάκιστο 2020 που διανύει, εύκολα γίνεται η διαπίστωση ότι έχει χορτάσει 3άρες και 4άρες από ομάδες που μέχρι πρόσφατα δεν τις έβλεπε καν… Η παρουσία του Στέφενς δεν μπορεί να αλλάξει αγωνιστικά κάτι, με ελάχιστες ώρες προπόνησης πριν το παιχνίδι με την Μπίλεφελντ. Αν η ψυχολογία, όμως, στο ποδόσφαιρο αποτελεί σημαντικό παράγοντα, τότε ο μπαρουτοκαπνισμένος και άριστος γνώστης του συλλόγου Ολλανδός μπορεί να αλλάξει ό,τι συμβαίνει. «Άσος» είναι η επιλογή και συμπληρωματικά το σημείο από το ημίχρονο. Συνταγή για να νικήσει η Σάλκε, μια και από τη σέντρα του αγώνα κάθε δευτερόλεπτο που περνάει δίχως να σκοράρει κυλάει εναντίον της.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Α’ Γερμανίας στο Foxbet.

Όλη η επικαιρότητα