Προγνωστικά

Νικάει και ελπίζει

Ακούστε το άρθρο

Η Εστουδιάντες εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον χθεσινό… τελικό με την Ομπραντόιρο, οπότε χάθηκε ο άσος που προτάθηκε στην χθεσινή στήλη. Ο Ρέιμαρ Μόργκαν από την άλλη, φορτώθηκε με τα καθιερωμένα τέσσερα φάουλ του και μας πήγε… ταμείο από το τρίτο δεκάλεπτο.

Μη χάσεις τα καλύτερα προγνωστικα γκολ γκολ σήμερα

Γράφει για το Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα Τουρκίας, όπου η Αφιόν Μπελεντιγεσπόρ υποδέχεται τη Φετιέ. Είναι ένας αγώνας με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες αδιάφοροι, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν για τη σωτηρία τους. Για να παραμείνει στην κατηγορία η Φέτιε, θα πρέπει να νικήσει την Μπελεντιγεσπόρ και παράλληλα την ίδια ώρα, η Πετκιμσπόρ να ηττηθεί στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ.

Ποιοτικά, οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλες διαφορές, αλλά υπάρχουν νέα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ των γηπεδούχων που  μας ωθούν στο διπλό. Αρχικά, είναι δεδομένο ότι αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, ενώ η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό και από κρούσματα κορονοϊού. Στα τελευταία της παιχνίδια, παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης, αφού έρχεται από τρεις… 100άρες, χάνοντας  με μέση διαφορά 30.7 πόντων!  Σήμερα δεν είναι ξεκάθαρο το ποιοι θα αγωνιστούν, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι πιθανό για διάφορους λόγους να λείπουν οι Κρις Ράιτ, Πάκο Κρουζ, Πολ Λάισνερ, Εγεκεμέν Γκιουβέν, δηλαδή οι τέσσερις από τους έξι σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

Αν αυτά τα δημοσιεύματα επιβεβαιωθούν, όσο αδύναμη κι αν είναι εκτός έδρας η Φετιέ (μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα), δεν… γίνεται να χάσει αυτό το ματς ενώ έχει κίνητρο. Θα πάω με το διπλό στο χάντικαπ των 3.5 πόντων.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την TBL στο Foxbet

Όλη η επικαιρότητα