Ηλεία Υγεία

Νοσοκομείο Πύργου: Έμεινε με έναν παθολόγο – Παραιτήθηκαν Νικολοπούλου & Δρόσου

Ακούστε το άρθρο

Με έναν παθολόγο έχει μείνει η παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Πύργου, μετά την παραίτηση της κας Θεοδώρας Νικολόπουλου και της κας Ευγενίας Δρόσου, μία εξέλιξη την οποία είχαμε προαναγγείλει από προηγούμενα ρεπορτάζ μας.

Οι δύο γιατροί πού παραιτήθηκαν χθες, ακολούθησαν την κα Καλαπόδη που είχε παραιτηθεί την προηγούμενη Πέμπτη και πλέον δημιουργείται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για την λειτουργία της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πύργου, με την διοίκηση και τον κο Χριστόπουλο να πρέπει πλέον να βρει λύσεις έτσι ώστε να μην μπει … λουκέτο στη μονάδα.

Μην ξεχνάμε ότι οι ιατροί παθολόγοι του Γενικού νοσοκομείου Πύργου πέρα από την παθολογική κλινική, καλύπτουν και τη μονάδα των ύποπτων κρουσμάτων covid-19 όπως φυσικά και την απλή κλινική covid-19.

Αναλαμβάνει δράση ο Γιάννης Καρβέλης

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις κινητοποιήθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ ο κος Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος την Πέμπτη θα έχει συνάντηση τόσο με τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πύργου κο Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο, αλλά και με τους ιατρούς, οι οποίοι υπέβαλαν την παραίτησή τους, σε μία προσπάθεια να βρεθεί μία λύση και τελικά να αποσύρουν τις παραιτήσεις τους, ή έστω να τις ανακαλέσουν έως ότου υπάρξει η αναπλήρωση τους από νέους ιατρούς.

Ο κος Καρβέλης γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν όχι μόνο στο νοσοκομείο του Πύργου, αλλά και γενικότερα στα νοσοκομεία της Ηλείας και θα πρέπει να συμβάλει και αυτός για την ομαλοποίηση της κατάστασης, προτού να είναι πολύ αργά.

“Έχουν γνώση οι φύλακες”

Όσον αφορά τώρα την τοποθέτηση του κου Χριστοπούλου διοικητή του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας, μετά την επισημοποίηση των παραιτήσεων της κας Νικολόπουλου και της κας Δρόσου, δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω από το ότι “έχουν γνώση οι φύλακες”.

Όλη η επικαιρότητα