Ηλεία

Νοσοκομείο Πύργου: Έξι ασθενείς στη μονάδα ΜΕΘ – Κανονικά όλοι οι εμβολιασμοί με Pfizer

Ακούστε το άρθρο

Καθημερινά το Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου δέχεται ασθενείς που νοσούν από τον covid 19 και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για αυτούς, προκειμένου σύντομα να επιστρέψουν υγιείς στις οικογένειές τους.

Η μάχη όμως είναι πάρα πολύ δύσκολη, αφού οι ασθενείς πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα η διοίκηση του νοσοκομείου να αναγκάζεται να προσθέτει κρεβάτια στις κλινικές covid 19, που αυτή την περίοδο είναι ασφυκτικά γεμάτες. Αρκετοί όμως είναι και οι ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στην ΜΕΘ covid 19 και συγκεκριμένα χθες υπήρχαν σε αυτή έξι (6), με τον τελευταίο να είναι ένας ασθενής που ήρθε από το Άργος.

Κανονικά οι εμβολιασμοί με Pfizer σε νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Πύργου

Επίσης για το θέμα των εμβολιασμών που γίνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου ο Διοικητής κος Χρήστος Χριστόπουλος τόνισε ότι αυτοί διεξάγονται κανονικά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

«Εμείς στο νοσοκομείο του Πύργου δεν έχουμε σχεδόν καμία ακύρωση ραντεβού για εμβολιασμό. Όσα ραντεβού προγραμματίζονται για εμβολιασμό γίνονται κανονικά».

Κανονικά γίνονται όμως και οι εμβολιασμοί στο κέντρο υγείας Πύργου, όπου υπάρχει και δεύτερη γραμμή εμβολιασμού με το εμβόλιο της pfizer.

Συγκεκριμένα καθημερινά γίνονται 100-150 εμβολιασμοί στο κέντρο Πύργου με τον κόσμο να έχει επιφυλάξεις για να κάνει το εμβόλιο της Astrazeneca και να ζητάει να εμβολιαστεί μόνο με αυτό της pfizer.

Όλη η επικαιρότητα