Ψυχαγωγία

Ξέσπασε παίκτρια του My Style Rocks κατά του κριτή που την είπε «μπόγο»

Ακούστε το άρθρο

Η Αμάντα Μανωλάκου ενοχλήθηκε από το σχόλιο που έκανε για την εμφάνισή της στο προηγούμενο επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης, και στο σημερινό επεισόδιο ξέσπασε, καθώς θεώρησε ότι ο κριτής σχολίασε το βάρος της.

«Μου είπατε “δεν είναι boho, είσαι μπόγος. Και συγγνώμη, δεν θέλω να σε προσβάλω”. Εμένα με προσβάλατε. Και αν λέτε εμένα χοντρή, οι κοπέλες που μας βλέπουν από το σπίτι και είναι πραγματικά χοντρές τι θα κάνουν; Να πάνε να αυτοκτονήσουνε;», ανέφερε εμφανώς αναστατωμένη η Αμάντα Μανωλάκου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=118&v=eoYhA6pqNvI

Απαντώντας στην παίκτρια, ο Στέλιος Κουδουνάρης διευκρίνισε: «Είπα ότι “δεν είναι boho, είναι μπόγο”. Πρώτον δε σε είπα χοντρή. Το σώμα σου είναι πάρα πολύ ωραίο, με τις καμπύλες του, είσαι μια γυναίκα ώριμη, που καλό θα ήταν πριν πάτε πίσω και αρχίσετε το μπίρι μπίρι μπίρι και σου κάνουν το μυαλό έτσι όλες οι γυναίκες μαζί σε ένα δωμάτιο και έρχεσαι εδώ έτοιμη για καβγά, να κάτσεις λίγο να το σκεφτείς. Καλό θα ήταν να δεις και την εικόνα πριν κάνουμε αυτή την κουβέντα. Κι εγώ σου είπα “δεν είσαι boho, είσαι μπόγο”. Τι ήθελα να πω λοιπόν με αυτό; Ότι έβαλες ένα φαρδύ φόρεμα, ένα φαρδύ πανωφόρι κι εξαφανίστηκε η σιλουέτα σου. Αυτό σου είπα. Ούτε χοντρή σε είπα, ούτε ότι έχεις παραπάνω κιλά είπα».

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα