Ελλάδα

Ξέσπασμα Γιαννόπουλου για τον χαμό της 11χρονης στα Χανιά – Χάθηκε χρόνος !

ΦΩΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Ακούστε το άρθρο

Σοκ σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκάλεσε ο θάνατος της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά, το απόγευμα της Τετάρτης, 26/5 – Σοβαρές καταγγελίες του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κώστα Γιαννόπουλου για κωλυσιεργία ορισμένων στην υπόθεση της Ιωάννας – “Θα χαθούν και άλλες αθώες ψυχές αν δεν αλλάξουν τα πράγματα”, προειδοποιεί

Για την τραγική υπόθεση του θανάτου της 11χρονης Ιωάννας από τα Χανιά, μίλησε στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος τονίζοντας ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Απαντώντας σε ερώτηση μας αν θα μπορούσε να έχει σωθεί το κορίτσι ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζουμε όμως συμπλήρωσε ότι από τα 18 παιδιά που έχει κοινοποιηθεί η εξαφάνισή τους τα 17 έχουν βρεθεί.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης 11χρονης, συμπλήρωσε ότι στη μνήμη της Ιωάννας, δεν πρέπει να χαθούν άλλες ζωές.

Περιγράφοντας στο Newsbomb.gr το τι συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση ανέφερε: «20:00 η ώρα ενημερώθηκε η Αστυνομία από τη μητέρα της μικρής και της είπε να πάει στις 10.00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Ένα παιδί βρίσκεται όλο τ βράδυ έξω και δεν αισθάνεται κάποιος τον κίνδυνο ότι είναι ένα βράδυ ολόκληρο εκτός σπιτιού; Πιέσαμε μαζί με το Αναζητήσεων στην Αθήνα να δοθεί εισαγγελική εντολή για να τελειώνει η καθυστέρηση. Αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσουν 2 – 3 ώρες οι διαδικασίες. Τελικά στις 16:00 λάβαμε την προφορική έγκριση για το Amber Alert και την ίδια ώρα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική στις 15:45 συγκεκριμένα και στις 16:00 το Λιμενικό. Η είδηση του θανάτου μας ήρθε από δημοσιογράφο και όχι από εκεί που έπρεπε».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν βρέθηκε το παιδί στους βράχους ήταν δεκάδες άνθρωποι εκεί. Οι αρχές θα είχαν κάποια μάτια και κάποια αυτιά περισσότερα από τους αστυνομικούς που έκαναν την έρευνα. Ενδεχομένως να βρισκόταν, όπως στην περίπτωση της Μαρκέλλας».

Επίσης, ο κ. Γιαννόπουλος, με αφορμή τον θάνατο της 11χρονης ζήτησε να δει τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. «Δεν θα αφήσουμε άλλο παιδί να χαθεί» τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Γιαννόπουλος, κλείνοντας.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα