ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Συνεχίζει ο Μιλοσέσκι

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα!
Ακούστε το άρθρο

Η ολική ανατροπή που είχε αρχίσει να διαφαίνεται τις τελευταίες ημέρες στην Κρέστενα ολοκληρώθηκε και επίσημα χθες με τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι να συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά στον πάγκο του Ξενοφώντα.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο 38χρονος παίκτης – προπονητής παραμένει στην ομάδα με την οποία τα τελευταία χρόνια έχει ζήσει μεγάλες και ιστορικές στιγμές με αποκορύφωμα το τρεμπλ της σεζόν 2018-2019. Θυμίζουμε, ότι ο Μιλοσέσκι, προ ημερών είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Αστέρα Αμαλιάδας όμως η συμφωνία ποτέ δεν επικυρώθηκε.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανανέωσης με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που για άλλη μία σεζόν συνεχίζω με την ομάδα που αγαπώ. Σ’ αυτά τα πεντέμισι χρόνια που βρίσκομαι στο Α.Ο.Ξ., έχουμε δημιουργήσει το δικό μας στυλ, την δική μας χημεία, το δικό μας ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού που έχουμε καταφέρει και έχουμε δώσει πάρα πολλά πράγματα μαζί με τους συνεργάτες-παίκτες μου για αυτή την ομάδα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες ένα απόλυτο respect στην διοίκηση για την προσπάθεια που κάνουν να μας κρατήσουν όλους και να είμαστε άλλη μία σεζόν μαζί.

Ο στόχος μας πάντα θα είναι ψηλά. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να παίζουμε για κάτι άλλο εκτός από τις πρώτες τρεις θέσεις, έτσι είναι η νοοτροπία μας, έτσι είμαστε εμείς και πάντα ταπεινοί με πολύ σκληρή δουλειά. Εύχομαι υγεία σε όλους, να μπούμε στο γήπεδο και να αρχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Αστέρα για το ενδιαφέρον,Καλή συνέχεια με υγεία!!»

Όλη η επικαιρότητα