Life

Οι άβολες στιγμές στο σεξ (για τις οποίες δεν μιλάμε)

Ακούστε το άρθρο

Μερικές φορές, το σεξ μπορεί να γίνει άβολο….

Λογικό, θα μας πεις, οι άνθρωποι έχουν την τάση να κάνουν άβολα πράγματα. Και, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξεις τον/την σύντροφό σου στα μάτια και να πεις “Τώρα εδώ κάτι δεν πάει καλά”, και να ξεκινήσετε μια ειλικρινή συζήτηση για αυτά που θέλετε από το σεξ, με αποτέλεσμα να ικανοποιείτε ο ένας τον άλλο περισσότερο.

Αλλά ποιον κοροϊδεύουμε, κανείς δεν το κάνει αυτό. Οπότε αυτές είναι οι τοπ στιγμές που αντί να ανοίξεις το στόμα σου και να μιλήσεις, αποφασίσεις να το βουλώσεις και να κοιτάξεις το ταβάνι.

Χίλια κομμάτια

Το πόδι της πρέπει να είναι στον ώμο σου, και το δικό σου πόδι να καταλήγει στον αυχένα της. Το κεφάλι της πρέπει να είναι στριμμένο 60 μοίρες προς τα δεξιά, ενώ το άλλο σου χέρι πρέπει να πιάνεται από κάπου. Δεν ξέρουμε κατά πόσο υπάρχει αυτή η στάση, αλλά τα μάτια μας έχουν δει (και τα χέρια μας έχουν γράψει) πολύ χειρότερες οδηγίες για σεξ. Κι εσείς θα τις κάνετε. Χωρίς παράπονο. Για την εμπειρία.

Σλουρπ σλουρπ

Δεν είσαι σκύλος, και η κλειτορίδα δεν είναι το μπολ με το φαγητό σου. Σταμάτα να της συμπεριφέρεσαι σαν μπολ με σκυλοτροφή. Κάποιες γυναίκες θα σου πουν λογικά “Τι κάνεις, ρε μαλάκα;”, αλλά θα έπρεπε να το ξέρεις ήδη.

Γκουχ γκουχ

Συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε gag reflex—αυτό που σου έρχεται να βήξεις ή να κάνεις εμετό όταν κάτι πιέζει έντονα μέσα στο στόμα σου. Πολύ χρήσιμο αν έχεις κατεβάσει πέντε βότκες, πολύ ντροπιαστικό αν έχεις ένα πέος στο στόμα σου. Από την άλλη, εφόσον σχετίζεται με την ανθρώπινη βιολογία, υποθέτουμε δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό. Επίσης…

…μπουρπ

Ρέψιμο ήταν αυτό. Τι να κάνεις; (Τίποτα. Επειδή δεν μπορείς. Αλλά σου λέμε, αν δεν το ήξερες, ότι υπάρχουν άνθρωποι που το gag reflex τους είναι πολύ πιο χαλαρό, οπότε δεν θα αντιμετωπίσουν ποτέ αυτή την άβολη στιγμή.)

Η φάση είναι Σαχάρα

Εκεί κάτω, δηλαδή. Άρα, δεν έχει ερεθιστεί. Άρα κάτι κάνεις λάθος. Άρα πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς, και να ρωτήσεις πώς μπορείς να βοηθήσεις την κατάσταση. Αλλιώς δεν σου αξίζει να κάνεις σεξ. Αυτό είναι το ένα πράγμα σ’ αυτή την λίστα που πρέπει να το συζητάμε.

Αν θες να ξέρεις, και το πέος πονά

Επειδή το δάγκωσες. Ή επειδή εξακολουθείς να το κοπανάς στον ουρανίσκο σου, και κανείς δεν σου είπε ότι το κάνεις λάθος. Και λογικά ούτε κι αυτός που του το κάνεις τώρα θα σ’ το πει. Από την άλλη πλευρά, ίσως είναι η τιμωρία που μας αξίζει για τόσους αιώνες πατριαρχικής καταπίεσης.

Πηγή: in2life

Όλη η επικαιρότητα