Lifestyle

Οι διακοπές του Τεό Νιάρχου με την Γαλλίδα σύντροφό του στην Ελλάδα

Ακούστε το άρθρο

Η Ευγενία Νιάρχου και ο Σταύρος Νιάρχος είναι πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό αλλά ο μικρότερος αδερφός τους έχει μια εξίσου αξιοζήλευτη πορεία. Ο Τεό Νιάρχος έχει δείξει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην τέχνη και έχει τη δική του γκαλερί. Μια αγάπη που κληρονόμησε από τον πατέρα του, Φίλιππο Νιάρχο, που είναι γνωστός συλλέκτης μοναδικών έργων τέχνης.

Ο Τεό έχει φυσικά και την ίδια αγάπη για την χώρα καταγωγής του και μάλιστα το φετινό καλοκαίρι το περνά στην Ελλάδα μαζί με την σύντροφό του, Camille Rowe. Η 30χρονη Γαλλίδα καλλονή και ο γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2018.

Η Camille μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στον λογαριασμό της στο instagram. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε ήταν και κάποιες του Τεό επιβεβαιώνοντας ότι βρέθηκαν στην Σπετσοπούλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🇬🇷💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) στις

Η όμορφη Γαλλίδα έχει περπατήσει στις πασαρέλες ως πρώην “άγγελος” της Victoria’s Secret ενώ έχει φωτογραφηθεί για το Playboy. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα media εξαιτίας της σχέσης της με τον Harry Style.

via

Όλη η επικαιρότητα