Super league

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει τον 16χρονο Ηλείο στόπερ Αλ. Καλογερόπουλο ο Πέδρο Μάρτινς

Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών έχει ξεχωρίσει τον 16χρονο Ηλείο στόπερ Αλέξανδρο Καλογερόπουλο. Ο νεαρός άσος, εντοπιστεί από το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, από την εποχή που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον απέκτησε από την Δάφνη Ανδραβίδας όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο νεαρός είχε δοκιμαστεί σε μία προπόνηση της πρώτης ομάδας από τον Μαρτίνς, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του, κάτι που είχε σαν συνέπεια να εισηγηθεί την παραμονή του στους μεγάλους και να προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει το βάπτισμα του πυρός στον παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει στην τριάδα με τους στόπερ και σύντομα αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην Super League 1.

 Ο μοναδικός των Κ19 που έμεινε στην πρώτη ομάδα

Προ ημερών ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις.

Ήταν τότε που ο Ολυμπιακός είχε αρκετές απώλειες στο Ρέντη, εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχαν οι Εθνικές ομάδες και έλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους παίκτες που είχαν «ανέβει» στην πρώτη ομάδα ήταν και ο Αλέξης Καλογερόπουλος.

Έλαβε μέρος για πρώτη φορά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και κατάφερε να αφήσει καλές εντυπώσεις. Είναι μόλις 16 ετών, αλλά ο σωματότυπός του είναι τέτοιος που ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο. Κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις που έγιναν στο Ρέντη. Απέσπασε καλά λόγια ο Καλογερόπουλος από τον Πορτογάλο τεχνικό και όπως φαίνεται έχει και συνέχεια.

Διότι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους Κ19, ο οποίος έμεινε στην πρώτη ομάδα και συνεχίζει τις προπονήσεις του.

 

Όλη η επικαιρότητα