Ελλάδα

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Πώς με ένα download θα χαρίσουμε παιδικά χαμόγελα

Ακούστε το άρθρο

  Ένα download της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για χιλιάδες παιδικά χαμόγελα – Εμείς κατεβάζουμε την εφαρμογή και ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ

Χιλιάδες παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ περιμένουν με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα για να παραλάβουν τα δώρα που ευχήθηκαν να αποκτήσουν μέσα από τη δράση Ευχοστολίδια. Οι ευχές τους γίνονται πραγματικότητα για ακόμη μια χρονιά, χάρη στη συνεισφορά ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, που έχουν αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για τα παιδιά.

Εκτός από χριστουγεννιάτικα δώρα όμως, τα παιδιά θα αποκτήσουν και μία καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από έργα υποστήριξης που θα υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ στις εγκαταστάσεις και των τριών φορέων.

Στα έργα υποστήριξης που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, απολύτως δωρεάν, απλά και μόνο κατεβάζοντας την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Με το download και τη συμμετοχή μας στις δοκιμασίες της εφαρμογής, συγκεντρώνουμε πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε έργα υποστήριξης στους τρεις φορείς. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν app στο κινητό ή το tablet μας, μπορούμε να προσφέρουμε σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δεκάδες έργα υποστήριξης από το ΟΠΑΠ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια,  ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης σε φορείς που περιθάλπουν παιδιά, από το 2014. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και η δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος στις δομές όπου φιλοξενούνται. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 39 έργα υποστήριξης, στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια.

Όλη η επικαιρότητα