Ηλεία Πολιτική

Ομάδα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Κύριε Καρβέλη εκτίθεστε

Ακούστε το άρθρο

Μετά τις ακυρώσεις των εμβολιασμών για τους υγειονομικούς στα νοσοκομεία της Ηλείας, που είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Γενάρη, και τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ισχυρίστηκε ότι «ουδέποτε είχαμε πει επίσημα πότε ξεκινούν οι εμβολιασμοί στην Ηλεία». Όμως, η πραγματικότητα είναι άλλη. Το προσωπικό των μονάδων της Ηλείας είχε φροντίσει να είναι όλα έτοιμα σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν δοθεί από τις υπηρεσίες της ΥΠΕ. Είχαν μάλιστα τυπωθεί και μοιραστεί προσωπικές προσκλήσεις προς τους ενδιαφερομένους υγειονομικούς με ακριβή ώρα εμβολιασμού. Τώρα ο διοικητής δηλώνει ότι δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα. Συμπέρασμα; Δεν διαθέτει πλέον την παραμικρή αξιοπιστία. Η ουσία είναι ότι για άλλη μια φορά η Ηλεία μένει ξεχασμένη στο περιθώριο.

Όσο και να προσπαθείτε, κύριε διοικητά, δεν μπορείτε να κρύψετε τον πανικό σας. Ο σχεδιασμός σας ναυάγησε. Οι ισχυρισμοί σας αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις. Είναι ολοφάνερο ότι και εσείς και η κυβέρνησή σας έχετε χάσει την ψυχραιμία σας από τις συνεχείς αστοχίες και τα απανωτά λάθη. Οφείλετε, όμως, να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις. Πού πήγαν τα 412 εμβόλια που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν από 4 έως 9 Γενάρη στα νοσοκομεία της Ηλείας; Αν δεν μπορείτε εσείς, τότε οφείλει εξηγήσεις το υπουργείο Υγείας.

Γνωρίζει πια ο κόσμος ότι έχει να κάνει με ανίκανες διοικήσεις στο χώρο της υγείας και με μια επικίνδυνη κυβέρνηση που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα στοιχειώδη. Γνωρίζει ότι το «επιτελικό» σας κράτος τα έχει κάνει θάλασσα. Οι πολίτες δεν σας έχουν πλέον καμιά εμπιστοσύνη. Δεν χρειάζεται να προκαλείτε και τη νοημοσύνη τους.

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηλείας

Ομάδα Υγείας

Όλη η επικαιρότητα