Lifestyle

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου!

Ακούστε το άρθρο

Kι όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου για τη σειρά του Mega, «Εξαψη».

Εάν έμπαινε ερώτηση σε κουίζ δεν θα το έβρισκε κανείς. Θα υπήρχαν πολλές απαντήσεις στην ερώτηση «ποιος έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου», αλλά ουδείς θα έδινε την σωστή. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί δηλαδή, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης γράφει και στίχους!

Κι όμως. Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, είναι αυτός που έγραψε το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι στους τίτλους της σειράς του Mega «Εξαψη», αλλά δεν είχε γίνει γνωστό ποιος είχε γράψει τους στίχους παρά μόνο τη μουσική (σ.σ. Πέτρος Ιακωβίδης).

Στη εκπομπή «Πάμε Δανάη» όμως έγινε η αποκάλυψη πως τα λόγια του τραγουδιού τα έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Για την ακρίβεια την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία μάλιστα άφησε άφωνο τον Αρη Καβατζίκη!

«Και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης», είπε η Θεοδωρίδου με τον Αρη Καβατζίκη να ρωτάει «Ο Βαγγέλης;». «Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης», απάντησε η γνωστή τραγουδίστρια!

Πηγή: gazzetta.gr

Όλη η επικαιρότητα