Lifestyle Smile

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλάει για την σχέση του με την Δανάη Μιχαλάκη (vid)

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την σύντροφό του Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται την Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες.

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται την Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες.

«Είχα τον φόβο της δέσμευσης αλλά είχα πολλές αποτυχίες. Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο με την έννοια ενός συμφώνου συμβίωσης ή ενός κανονικού γάμου και για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο. Με την Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το που και το τι δεν το ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ.

Ήταν πολύ ωραίο αυτό που έγινε, δηλαδή εγώ γνώρισα την Δανάη σε μία φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση και το θέατρο, δούλευε ως σερβιτόρα και ξαφνικά τους πρώτους μήνες της σχέσης μας ήρθε το κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες και μετά όλα τα άλλα. Είναι πραγματικά σαν μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς κι είναι ένα κορίτσι που της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου.»

via

Όλη η επικαιρότητα