Ηλεία

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γιάννης επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Ηλείας κκ Γερμανό

Ακούστε το άρθρο

Δωρεάν παραχώρηση Δημοτικού οικοπέδου στη Μητρόπολη Ηλείας για ανέγερση Ιερού Ναού προς τιμήν των Νεομαρτύρων Χρίστου και Πανάγου στην Ανδραβίδα

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό επισκέφτηκε στο γραφείο του στη Μητρόπολη Ηλείας ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Λέντζας Γιάννης, με σκοπό ο ίδιος ο Δήμαρχος να παραδώσει το έγγραφο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης Δημοτικού ακινήτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ανδραβίδας, για την ανέγερση παρεκκλησίου στη μνήμη των Νεομαρτύρων Χρίστου και Πανάγου.

«Ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει στον Μητροπολίτη Ηλείας  Σεβασμιότατο κ.κ. Γερμανό όταν με είχε επισκεφτεί στο γραφείο μου. Με χαρά του παραδίδω την απόφαση δωρεάς του Δημοτικού οικοπέδου για την ανέγερση του παρεκκλησίου στη μνήμη των Νεομαρτύρων Χρίστου και Πανάγου.

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Μητρόπολης και του Δήμου θα συνεχιστεί, και θα είμαστε αρωγοί σε ο,τι χρειαστεί».

Τον Δήμαρχο συνόδευε ο Αρχιερατικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Καπατσούλιας Ιερέας στον Ιερατικό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, που με τις προσπάθειες του και την συνεργασία του με τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ανδραβίδας κ. Μυλωνάκη Χ., Βαρβαρέσο Κ., Χατζή Κ., και Βαρβαρέσο Ι., και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κεκάτο  Δ. συνέβαλαν στην  τελική επίτευξη του στόχου.

Όλη η επικαιρότητα