Ηλεία Πολιτική Συνεντεύξεις

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από… άλλη οπτική!

Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη στην «Π» και στον Αντώνη Φώτη

Ο Δημήτρης είναι ένας άντρας αυτοδημιούργητος, που μέσα από σκληρή και οργανωμένη δουλειά καταφέρνει από μικρός και κατακτά υψηλές κορυφές…

Λιοντάρι στο ζώδιο, «ο βασιλιάς της ζούγκλας», με ένα πείσμα δημιουργικό, τελειομανής και με πάθος για ζωή, ξέρει να αγωνίζεται, να αφοσιώνεται στους στόχους του και να τολμά.

Ένας άνθρωπος δοτικός, προσγειωμένος και με μια πολύ έντονη προσωπικότητα. Ο δυναμικός, εκρηκτικός θα έλεγα, χαρακτήρας του τον φέρνει πάντα σε πρώτο πλάνο και απασχολεί συχνά την επικαιρότητα με δηλώσεις και τοποθετήσεις του.

Στην προσωπική του ζωή, όμως, επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους και δεν γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτήν…

Να η ευκαιρία λοιπόν να μας ανοίξει τα «χαρτιά» του…

  1. Δημήτρη, απ’ όσο γνωρίζουμε έχεις δύο παιδιά. Σε τι ηλικία βρίσκονται και ποια η σχέση σου μαζί τους στην καθημερινότητα;

Έχω δύο παιδιά, τον Γιάννη και τον Θανάση. Τον Γιάννη τον έχω μαζί μου επαγγελματικά, ενώ ο Θανάσης σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο. Ο Γιάννης είναι 24 ετών και ο Θανάσης 18 ετών! Η μεγάλη μου ενοχή και βασικό μειονέκτημά μου είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος που θα ήθελα να βρίσκομαι μαζί τους. Θα ήταν ψέμα να πω ότι μετά απ’ όσα ασχολούμαι ημερησίως ξεκινώντας από τις 7 το πρωί και τελειώνοντας αργά το βράδυ, με δραστηριότητα εντός και εκτός Αθηνών επαγγελματικά και πολιτικά να έχω και επιπλέον χρόνο. Ελπίζω και εύχομαι να το βλέπουν και να με συγχωρήσουν. Πέραν αυτού ήμουν και είμαι δίπλα τους παρέχοντας τα πάντα αν και αυτό δεν καλύπτει την απουσία.

  1. Αγαπημένη σου φράση;

«Δεν υπάρχει δεν μπορώ»!!!

  1. Τι σε χαλαρώνει στον ελεύθερο χρόνο σου;

Η θάλασσα! Νιώθω ότι μου παίρνει οτιδήποτε αρνητικό ή στενάχωρο. Αλλά και το χωριό μου. Οτιδήποτε κάνω, είτε και να κάθομαι με τις ώρες να αντικρίζω τον ορίζοντα, τον Ηλειακό κάμπο και το Ιόνιο διαβάζοντας.

  1. Είσαι μόνος σου αυτήν την περίοδο ή έχεις κάποια σχέση;

Ο έρωτας είναι καύσιμο είναι κινητήρια δύναμη για κάθε άνθρωπο. Ο έρωτας σε κάνει να βλέπεις πιο γλυκά και αισιόδοξα τη ζωή. Όσο μεγαλώνεις, είναι πιο δύσκολο να τον αισθανθείς. Σε μικρότερες ηλικίες υπάρχει ο ενθουσιασμός. Αργότερα, ο κάθε άνθρωπος «κουβαλάει βαρίδια» που δεν τον αφήνουν εύκολα να αφεθεί, γιατί ο έρωτας σε κάνει ευάλωτο. Πάντα όμως ένας έρωτας είναι καλοδεχούμενος, αφού κάνει την καρδιά να χτυπάει και το στομάχι να σφίγγει, κι αυτό σε γεμίζει δύναμη. Χωρίς σχέση δεν υπάρχει ζωή. Ναι, δεν θα μπορούσα να μην είμαι σε σχέση.

  1. Το μεγαλύτερό σου προτέρημα;

Η υπομονή και επιμονή.

  1. Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ιδανική για σένα γυναίκα για να σου κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον;

Η γυναίκα είναι γοητευτική όταν διαθέτει αυτοπεποίθηση, ισορροπία και δυναμισμό. Βασικά στοιχεία μιας άρτιας προσωπικότητας.

  1. Ποιός πιστεύεις ότι είναι ο «χειρότερος εχθρός» μιας σχέσης;

Η σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων είναι δύσκολος τομέας, θέλει δουλειά. Και πρέπει να βάζουμε όρια και κανόνες στους ανθρώπους που περιβάλλουν αυτή τη σχέση, να μην επιτρέπουμε να εισβάλλουν παιδιά, γονείς, φίλοι και συγγενείς.

  1. Προλαβαίνεις να γυμνάζεσαι;

Δυστυχώς όχι, όσο θα ήθελα. Η καθημερινότητα και οι συνεχείς απαιτήσεις με εγκλωβίζουν.

  1. Έχεις κάποιο απωθημένο που δεν κατάφερες ακόμα να υλοποιήσεις;

Στη ζωή δεν υπάρχουν απωθημένα αλλά στόχοι και προσωπικά πάντα όταν πετύχω έναν στόχο, σχεδιάζω και αγωνίζομαι για τον επόμενο. Δεν διακατέχομαι ούτε από αλαζονεία, ούτε από αχαριστία. Έχω τραβήξει κουπί στη ζωή μου, αλλά και η ζωή είναι πλουσιοπάροχη μαζί μου. Ευχαριστώ τον θεό και συνεχίζω!!!

  1. Γραβάτα και κοστούμι ή casual ντύσιμο;

Ανάλογα την περίσταση και τα δύο.

  1. Τι σε χαρακτηρίζει;

Με χαρακτηρίζει η λογική των σωστών βάσεων και της υποδομής πάνω στις οποίες χτίζεις την επόμενη ημέρα. Αυτό πράττω στη ζωή μου και στην επαγγελματική μου πορεία, αλλά επειδή ασχολούμαι και με τα κοινά, την πολιτική, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική των εντυπώσεων με ενδιαφέρει η ουσία, η πράξη, το αποτέλεσμα.

  1. Αγαπημένο σου μότο για τη ζωή;

Θα ήθελα για μένα και τους ανθρώπους μου τον ουρανό με τ’ άστρα!

Αρκούμαι όμως στο μέγιστο αγαθό της ζωής, την Υγεία και ευχαριστώ τον Θεό που μας προστατεύει και μας έχει υγιείς!!!

Όλη η επικαιρότητα