Business

Ο Δημήτρης Σιανδρής αναλαμβάνει καθήκοντα COO στη ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ

Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Σιανδρής αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer στη Λουξ έχοντας πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία που ξεπερνά τα 25 χρόνια στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Επιπλέον, αποτελεί και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Ειδικότερα, ο COO της Λουξ διαθέτει πολυεθνικό υπόβαθρο, πολύχρονη εμπειρία και εξέχουσες δεξιότητες στο μάρκετινγκ, στις πωλήσεις και στις εξαγωγές έχοντας εργαστεί κατά το παρελθόν ως Commercial Director στην Κύπρο στην KEO plc για 7 χρόνια, ως Export Manager στη Heineken NV, ως South Eastern Europe Area Director στην Pago International καθώς και ως Group Brand Manager στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, στην οποία εργάστηκε συνολικά πάνω από 12 χρόνια αναλαμβάνοντας και άλλες καίριες θέσεις. Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ECR Κύπρου καθώς και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εισαγωγών και Διανομέων του Συλλόγου Αλκοολούχων Ποτών.

Ο Δημήτρης Σιανδρής αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Κρήτης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και στο management στο Πανεπιστήμιο του Kingston. Ξεχωρίζει για τις ηγετικές και διαπραγματευτικές του δεξιότητες ενώ διαθέτει άρτια γνώση της αγοράς των τροφίμων και ποτών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Η διοίκηση της Λουξ καλωσορίζει τον Δημήτρη Σιανδρή στην εταιρία και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Όλη η επικαιρότητα