Smile Ψυχαγωγία

Ο Ιούνιος στο Netflix καταφτάνει με 3 νέες σειρές και 9 που συνεχίζουν

Ακούστε το άρθρο

Μπαίνουμε στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, οι νομοί άνοιξαν, τα μαγαζιά άνοιξαν και ξεχυνόμαστε σε νησιά και παραλίες.

Το Netflix όμως συνεχίζει απτόητο γιατί γνωρίζει ότι θα το χρειαστούμε τα βράδια πριν κοιμηθούμε ή εκείνα τα σαββατοκύριακα που εμείς μένουμε στην πόλη για δουλειά, όταν οι άλλοι ανεβάζουν πατούσες και κοκτέιλ στο Instagram. Το καλοκαίρι λοιπόν, και συγκεκριμένα ο Ιούνιος, μπαίνει δυναμικά με 3 ολοκαίνουριες σειρές και 9 που συνεχίζουν. Πάτα Play να ξεκινήσουμε.

Ιούνιος και σειρές

Sweet Tooth

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή. Έρχεται 4 Ιουνίου.

Τα Καλύτερα Τηγάνια της Αμερικής

Με πάθος για το φαγητό και όρεξη για διασκέδαση, ο κριτικός Ντέιμ Ντροπς επισκέπτεται τα πιο καυτά μέρη στην Αμερική για τα καλύτερα και πιο φρέσκα τηγανητά πιάτα. Από τις 9 Ιουνίου.

Sex/Life

Το “SEX/LIFE” είναι η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, που ρίχνει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία. Έρχεται 25 Ιουνίου.

Ιούνιος με σειρές που έρχονται με νέο κύκλο

Τρία Μέτρα Πάνω από τον Ουρανό (2ος κύκλος)

Το καλοκαίρι έφτασε ξανά και ενώ πολλές σχέσεις άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο, αυτή η παρέα συνειδητοποιεί ότι κάποια φλερτ είναι απλώς ακαταμάχητα. Έρχεται 3 Ιουνίου.

Feel Good (2ος κύκλος)

Προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με την Τζορτζ –και τον εαυτό της– μετά την υποτροπή της, η Μέι καταλαβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της για να προχωρήσει. Έρχεται 4 Ιουνίου.

Λουπέν (2ο μέρος)

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ. Έρχεται 11 Ιουνίου.

Εργαζόμενες Μητέρες (5ος κύκλος)

Προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με την Τζορτζ –και τον εαυτό της– μετά την υποτροπή της, η Μέι καταλαβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της για να προχωρήσει. Έρχεται 4 Ιουνίου.

Μαύρο Καλοκαίρι (2ος κύκλος)

Προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με την Τζορτζ –και τον εαυτό της– μετά την υποτροπή της, η Μέι καταλαβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της για να προχωρήσει. Στις 4 Ιουνίου.

Το Δώρο (3ος κύκλος)

Προσπαθώντας να βρει την κόρη της, την Αντέν, η Ατιγέ αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, καθώς σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να εκμεταλλευτούν τις κοσμικές δυνάμεις της Αντέν. 17 Ιουνίου.

Ελίτ (4ος κύκλος)

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο. Έρχεται 18 Ιουνίου.

Η Λίστα Α (2ος κύκλος)

Η φιλία και το θάρρος μιας παρέας εφήβων δοκιμάζεται σε ένα μυστηριώδες νησί όπου οι νεκροί δεν πεθαίνουν ποτέ. Διαθέσιμο στις 25 Ιουνίου.

Μαύρος Κεραυνός (4ος κύκλος)

Η φιλία και το θάρρος μιας παρέας εφήβων δοκιμάζεται σε ένα μυστηριώδες νησί όπου οι νεκροί δεν πεθαίνουν ποτέ. Έρχεται 25 Ιουνίου.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα