Ηλεία

Ο κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα έρχεται στον Πύργο και την Αμαλιάδα

Ακούστε το άρθρο

Ο κόσμος είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά το πνεύμα μας να τα ανακαλύψει..

Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα,ο Σανκάρα και η ομάδα του επιστρέφουν με το νέο  show, ”MAGIC INSIDE”. Πίστός στο ραντεβού του,όπως κάθε χρόνο,έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση.   Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα,στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Ο Σανκάρα  έρχετε  για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.Είναι αυτός που μπορεί να εξαφανίση την κακή διάθεση που κυκλοφορεί στην πόλη και να μας γεμίσουν γέλιο και θετική ενέργεια. Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα..»

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΗΘΟΥΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ(ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ).

Πληροφορίες:

ΠΥΡΓΟΣ-ΣΙΝΕ ΟΡΦΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-17:00 & 19:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 7 ΕΥΡΩ – ΤΑΜΕΙΟ 9 ΕΥΡΩ

(ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ ΣΙΝΕΜΑ,ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ)

ΑΜΑΛΙΑΔΑ-CINE CINEMA

ΚΥΡIAKH ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-17:00 & 19:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 7 ΕΥΡΩ – ΤΑΜΕΙΟ 9 ΕΥΡΩ

(ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-BIΒΛ/ΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Όλη η επικαιρότητα