WEB tv Μπάσκετ

Ο κόουτς Σερέλης στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: «Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βρει ρυθμό με τον Χεζόνια»

Ακούστε το άρθρο

Ο προπονητής του Λαυρίου μιλά για το αποψινό παιχνίδι των «πράσινων» με τη Μπαρτσελόνα και τον αυριανό αγώνα Μπασκόνια-Ολυμπιακός

Τη διπλή αγωνιστική της Euroleague αναλύει ο κόουτς Χρήστος Σερέλης στην εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ο προπονητής του Λαυρίου μιλά για τον σημερινό (21:00) αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα και τονίζει ότι οι «πράσινοι» θα έχουν ενθουσιασμό και θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Αναφέρει ακόμα ότι ο Μάριο Χεζόνια, που κάνει ντεμπούτο απόψε στο ΟΑΚΑ, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα για να βρει ρυθμό και να πετύχει νίκες στην Euroleague και στο Πρωτάθλημα.

Για τον Ολυμπιακό επισημαίνει ότι ξεκίνησε πολύ καλά αλλά έχει μείνει πίσω και υποστηρίζει ότι θα δυσκολευτεί στον αυριανό (20:00) εκτός έδρας αγώνα με τη Μπασκόνια.

 

Ο Χρήστος Σερέλης μιλάει στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ και για την 28η αγωνιστική της Euroleague και τους αγώνες Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας που θα διεξαχθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα.

 

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Όλη η επικαιρότητα