Ελλάδα

Ο μικρός «Αινστάιν» από την Λάρισα

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στα τεστ ευφυΐας
Ακούστε το άρθρο

O Μικρός Αντώνης είναι ο νέος Αϊνστάιν από την Λάρισα, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στα τεστ ευφυΐας.

Μαθητής στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, έχει σπάσει τα ρεκόρ στα τεστ ευφυΐας, κατατάσσοντάς τον στα χαρισματικά παιδιά. Όπως αναφέρει τοkranos.gr, πρόκειται για τον Αντώνη, γιο του Αλέξανδρου και Γεωργίας, στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Η ανακάλυψή του έγινε από τη Δανάη Δεληγιώργη, απόφοιτο του τμήματος Φ.Π.Ψ. (Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας) και μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και τις κοινωνικοσυναισθηματικές ανάγκες των χαρισματικών και ταλαντούχων ανθρώπων στο Northeastern Illinois University.

Τα αποτελέσματα των τεστ ευφυΐας που πέρασε ο μικρός Αντώνης, δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον για αυτόν, αλλά ήδη έχουν αρχίσει και τα ”δύσκολα”, αφού κάθε Σαββατοκύριακο μεταβαίνει με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθεί ειδικά μαθήματα για χαρισματικά παιδιά, κάτι που κάνει με μεγάλη χαρά.

Πρόκειται για τον Αντώνιο, γιο του Αλέξανδρου Πράπα και Γεωργίας Κοντογιάννη, στελεχών του Στρατού Ξηράς.

Η ξεχωριστή περίπτωση του τονίστηκε και στην ομιλία της Δανάης Δεληγιώργη, στην Ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για το σχολικό εκφοβισμό. Σημειώνεται ότι ο Αντώνιος είναι εγγονός του νυν δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Αντώνη Πράπα.

Όλη η επικαιρότητα