Super league

Ο Ολυμπιακός έφθασε στις 800 νίκες

Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το 4-1 στρογγύλεψε τις νίκες του Ολυμπιακού.
Ακούστε το άρθρο

Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το 4-1 στρογγύλεψε τις νίκες του Ολυμπιακού και τις ήττες του Απόλλωνα, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 του Απόλλωνα και με αυτή τη νίκη συμπλήρωσε τις 800 εντός έδρας στην ιστορία του στην Α’ Εθνική/Super League.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τον αριθμό αυτό, λίγο πριν συμπληρώσει τους 1000 αγώνες γηπεδούχος, αφού το κατάφερε στο 995ο. Έχει ποσοστό νικών δηλαδή λίγο πάνω από το 80% των αγώνων του ή αλλιώς κερδίζει κάτι παραπάνω από τέσσερις αγώνες κάθε πέντε που παίζει. Έχει ακόμα 130 ισοπαλίες και 65 ήττες.

Η εντυπωσιακή σύμπτωση είναι ότι την ίδια ώρα ο Απόλλων Σμύρνης έφτανε τις 400 ήττες εκτός έδρας στην κατηγορία. Για τους φιλοξενούμενους ήταν ο υπ’ αριθμόν 666 αγώνας εκτός έδρας στην Α’ Εθνική/Super League, έχουν χάσει δηλαδή το 60% των αγώνων τους. Έχουν ακόμα 99 νίκες και 167 ισοπαλίες.

Τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού άνοιξε ο Γιώργος Μασούρας στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Ο 27χρονος επιθετικός είχε αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης έξι φορές στη Super League, αλλά δίχτυα δεν είχε βρει μέχρι χθες. Τώρα όμως, σκοράροντας σε βάρος της αθηναϊκής ομάδας, μπορεί να λέει ότι έχει βάλει γκολ σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει και παίζουν φέτος στη Super League. Μαζί με την ομάδα που παίζει τώρα, αφού έχει σκοράρει και σε βάρος του Ολυμπιακού, ο Μασούρας έχει σκοράρει σε βάρος 13 ομάδων.

Mε τον Ιωνικό δεν έχει βρεθεί ποτέ αντιμέτωπος, οπότε δεν θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Θα το επιχειρήσει στις αρχές Νοεμβρίου κι αυτό. Αναλυτικά ανά ομάδα ο Μασούρας έχει βάλει: Άρη 6 γκολ, ΑΕΚ 5, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Παναιτωλικό από 4, Παναθηναϊκό 3, Λαμία και Ατρόμητο από 2, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ από ένα γκολ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα