Γ Εθνική

Ο Σάκης Σταυρόπουλος κοντά στον Πανηλειακό – Η συνάντηση του με τους παίκτες

Ακούστε το άρθρο

Λίγες μόνο μέρες κράτησε η θητεία των Καταβάτη και Παλιάτσα στον Πανηλειακό, αφού χθες η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με αμφότερους και αφού τους ευχαρίστησε τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ήρθαν με περγαμηνές στον Πύργο, ωστόσο η μέχρι τώρα παρουσία τους δεν κρίθηκε ικανοποιητική, γεγονός που οδήγησε στο «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Την  ερυθρόλευκη φανέλα πάντως δεν θα φορέσει ούτε ο Δημήτρης Δοξάκης που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Πανμοβριακό, αφού κρίθηκε ότι χρειάζεται κάτι άλλο στην συγκεκριμένη θέση.

Εκ του αποτελέσματος λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι όπως ανέφεραν και σε σχετικό δελτίο τύπου χθες το πρωί, πάνε για μια ακόμα μεταγραφή στην θέση του αμυντικού χαφ, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία φετινή.

Aπό εκεί και πέρα, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή το φιλικό με τον Παμισο Μεσσήνης όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο λόγω των υποχρεώσεων της μεσσηνιακής ομάδας στο κύπελλο του γειτονικού Νομού και οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων θα πάρουν ρεπό.

Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τον Πανηλειακό την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων εντός έδρας ενώ το επόμενο θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 του μηνός με αντίπαλο τη Νίκη Τραγανού και πάλι στον Πύργο.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξακολουθούν να παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής που όπως έχουμε ξαναγράψει αναμένεται να οριστικοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου. Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε, αντιπροσωπεία της διοίκησης  την περασμένη Τετάρτη μετέβη στην Αθήνα και στα γραφεία της ΕΠΟ με στόχο να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου να αποφευχθούν οι πιθανές ανακατατάξεις και η «μετακόμιση» των ηλειακών ομάδων στον όμιλο της Εύβοιας, της Ανατολικής, Δυτικής Αττικής και των Δωδεκανήσων.

Καφέ με Σταυρόπουλο

Την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης είχαν οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού χθες το πρωί μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, στο καφέ «Block», ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Φώτη Παναγόπουλου, έχοντας συντροφιά τον μεγάλο Σάκη Σταυρόπουλο, ο οποίος όσο μπορεί και του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του είναι κοντά στον σύλλογο.

Ο εμβληματικός πρώην ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων συνομίλησε με τον Γιώργο Λαγό και τους παίκτες και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή σεζόν, όσο το δυνατόν ψηλότερα για την αγαπημένη του ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα