Ψυχαγωγία

Ο Σερόπ Τσαμουσσιάν αποχώρησε από το MasterChef και μίλησε για όλα στους Κου Κου

Ακούστε το άρθρο

Στη Φωλιά των Κου Κου βγήκε σήμερα ο Σερόπ Τσαμουσσιάν, ο οποίος αποχώρησε χθες από το MasterChef. Ο Σερόπ μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό μαγειρικής, τονίζοντας χαρακτηριστικά για τις ίντριγκες που είδε στο χθεσινό επεισόδιο ότι δεν το περίμενε.

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία την οποία συνιστώ σε πολλά παιδιά που θέλουν να πάνε, πρέπει να τη δοκιμάσουν αυτή την εμπειρία. Πραγματικά γέλασα κι εγώ με εμένα με το πόσο αγχωμένος φαινόμουν. Ήμουν πραγματικά πολύ αγχωμένος. Στον Στέφανο έκανα συνεχώς νόημα να σταματήσει, προσπαθούσε το παλικάρι να με βοηθήσει τόσο πολύ, όπως και ο Αλέξανδρος. Ήταν πραγματικά πολύ δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία. Απόρησα με τη Μαρίνα που είπε μια τέτοια κακία για τον Στέφανο», είπε αρχικά ο Σερόπ Τσαμουσσιάν.

Στη συνέχεια ο Σερόπ Τσαμουσσιάν πρόσθεσε: «Και δεν καταλαβαίνω γιατί είχαν τέτοια συμπεριφορά ο Διονύσης με τον Γιάννη απέναντι στον Στέφανο. Μπορεί να το βλέπουν παραπάνω ανταγωνιστικά απ’ όσο θα έπρεπε. Καλό θα είναι να μην υπάρχει αυτή η ίντριγκα και αυτή η φασαρία. Αυτό που είδα εγώ τώρα, δεν περίμενα ότι θα το δω. Ήταν πραγματικά κάτι διαφορετικό από αυτό που ζούσαμε μέσα στο σπίτι, δηλαδή κόντρα δεν υπήρχε».

Δείτε το βίντεο

Όλη η επικαιρότητα