Life

Ο σωστός τρόπος να φορέσετε το άρωμά σας

Ακούστε το άρθρο

Η εφαρμογή του αρώματος μπορεί να μοιάζει με μια πολύ απλή διαδικασία, ψεκάστε λίγο (ή πολύ) και τέλος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα σας βοηθήσει αρκετά, ώστε να κάνετε το άρωμά σας να μυρίζει περισσότερο κατά την διάρκεια της ημέρας.

Έτσι, αντί να σπαταλάτε άσκοπα τόνους αρώματος, την επόμενη φορά που θα βγείτε από το σπίτι και θα φορέσετε άρωμα ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, έτσι ώστε να έχετε ένα πιο δυνατό και με περισσότερη διάρκεια αποτέλεσμα.

Ψεκάστε, μην τρίβετε

Μια πολύ λανθασμένη αντίληψη που έχουν οι περισσότεροι είναι να τρίβουν τους καρπούς τους μετά το ψέκασμα του ενός. Μία συνήθεια που δεν πρέπει να επαναλάβετε ποτέ ξανά, καθώς το τρίψιμο των καρπών στην πραγματικότητα θερμαίνει το δέρμα, κάτι που αλλάζει την φύση τους αρώματος. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ψεκάσετε μικρότερη ποσότητα και στους δύο καρπούς.

Βάλτε άρωμα σε εκτεθειμένες περιοχές

Όταν αποφασίζετε πού να ψεκάσετε το άρωμά σας, λάβετε υπόψη ότι είναι καλύτερο να μην ψεκάσετε σε σημεία που θα καλυφθούν από ρούχα. Ψεκάστε σε εκτεθειμένα σημεία όπως ο λαιμός, οι καρποί ή το εσωτερικό των αγκώνων σας, ακόμη και πίσω από τα γόνατά σας.

Μην ξεχάσετε και τα αυτιά σας

Εάν αναρωτιέστε ποια άλλα μέρη στο σώμα σας ενδείκνυται για να ψεκάσετε με το άρωμά σας, δοκιμάστε τα αυτιά σας. Το άρωμα διαρκεί περισσότερο στα λιπαρά μέρη του σώματός, καθιστώντας, έτσι, τις κορυφές των αυτιών σας ένα ιδανικό σημείο.

via

Όλη η επικαιρότητα