Αθλητισμός

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στο ATP Finals του Λονδίνου

Ακούστε το άρθρο

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros χάρισε στον Έλληνα πρωταθλητή μία θέση στο ATP Finals του Λονδίνου (το τουρνουά των «8» κορυφαίων της σεζόν, 15-22/11), όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το βαρύτιμο τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι στην Ο2 Arena, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση. Εκτός του 22χρονου, μία θέση στο εφετινό ATP Finals κέρδισε και ο πρωταθλητής του 2018, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Πλέον, απομένουν δύο ακόμη κενές θέσεις για να συμπληρωθεί η φετινή 8αδα.

«Γεια σε όλους, θέλω να πω σε όλους τους φίλους μου ανά τον κόσμο ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την στήριξη που είχα στο Ρολάν Γκαρός. Ο χρόνος που πέρασα στο Παρίσι ήταν πολύ θετικός και τα έδωσα όλα στον ημιτελικό κόντρα στον Τζόκοβιτς. Δυστυχώς, είχα έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι μου, έκανα ακτινογραφία και το εξέτασα εξονυχιστικά. Σύμφωνα με την συμβουλή του γιατρού μου, αποφάσισα να αποσυρθώ από την Αγία Πετρούπολη, να πάρω μια εβδομάδα ρεπό και να παίξω κανονικά στην Βιέννη την επόμενη εβδομάδα.

Ανυπομονώ να παίξω εκεί, στο Παρίσι και στο Λονδίνο (μόλις ενημερώθηκα ότι προκρίθηκα και θα μπορέσω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου εκεί!). Ελπίζω να μείνετε όλοι ασφαλείς και να επιστρέψουμε όλοι στην κατάσταση που ξέραμε πριν», ήταν το μήνυμα του Τσιτσιπά στα social media, μετά την ανακοίνωση της ATP.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα