Super league

Ο Χρ. Δημόπουλος στην «Πατρίς Σπορ» για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: «Εύχομαι να κερδίσει το ποδόσφαιρο!»

Ακούστε το άρθρο

«Καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα της, μου λείπει η ατμόσφαιρα της Τούμπας»

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στην Τούμπα στα πλαίσια του μεγάλου ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και η «Πατρίς σπορ» ζητά την άποψη αλλά και τα προγνωστικά ενός εκ των μεγαλύτερων επιθετικών που γέννησε η χώρα μας, του συντοπίτης μας Χρήστου Δημόπουλου, που φόρεσε και την τίμησε την φανέλα και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ντέρμπι χωρίς κόσμο δεν είναι ντέρμπι και ειδικά για τον ΠΑΟΚ αφού ο κόσμος του είναι ο 12ος παίκτης. Οι δυο ομάδες αυτή την εποχή δεν είναι στα καλύτερα τους έναντι του Ολυμπιακού αφού ο ΠΑΟΚ είναι επηρεασμένος απ’ όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη και κανείς δεν ξέρει πως θα εμφανιστεί όμως έστω και έτσι έχει το πάνω χέρι. Ο Παναθηναϊκός με τον Μπόλονι είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό όμως σε πολλά ματς εκτός έδρας δεν πείθει και έχει μειωμένη απόδοση. Αμφότεροι χρειάζεται να ανακάμψουν ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη. Μου λείπουν αυτά τα ντέρμπι, αλλά κυρίως μου λείπει η ατμόσφαιρα της Τούμπας σε τέτοια παιχνίδια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά δυο ματς, το ένα ήταν ένα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-1 που έπαιζα στους γηπεδούχους και το άλλο ήταν το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-3, μόλις είχα πάρει μεταγραφή στους Πράσινους και είχα κάνει χατ – τρικ. Εύχομαι σήμερα να κερδίσει το ποδόσφαιρο!»

Ο «Φονιάς» των ελληνικών γηπέδων πρόλαβε να αγωνιστεί 109 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να πετύχει 53 γκολ ενώ με τον Παναθηναϊκό είχε 127 συμμετοχές και 44 γκολ.

 

Όλη η επικαιρότητα