Προγνωστικά

Ο όμιλος με τα πολλά γκολ και η μάχη στην Κοπεγχάγη

Ακούστε το άρθρο

 Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα με τρεις δυνατές αναμετρήσεις.

Στον 2ο όμιλο, η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο στην Κοπεγχάγη. Ο αγώνας είναι κρίσιμος για τους Δανούς. Στο πρώτο παιχνίδι τους στο Ευρωπαϊκό, επηρεασμένοι από το σοκ με τον Έρικσεν, γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Φινλανδία.

Η υπόθεση-πρόκριση έγινε δύσκολη και χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Βέλγιο, το οποίο έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα με τη νίκη 3-0 κατά της Ρωσίας.

Εννέα γκολ σημειώθηκαν στα 2 πρώτα παιχνίδια

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια του 3ου ομίλου. Στους 2 αγώνες της πρώτης αγωνιστικής σημειώθηκαν 9 γκολ, τα περισσότερα από κάθε όμιλο. Η Αυστρία κέρδισε με 3-1 τη Βόρεια Μακεδονία και η Ολλανδία με 3-2 την Ουκρανία.

Οι ηττημένες των πρώτων αγώνων, η Ουκρανία και η Βόρεια Μακεδονία, θα αναμετρηθούν στο Βουκουρέστι. Και οι 2 θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν «ζωντανές» στη μάχη για την πρόκριση.

Η Ολλανδία και η Αυστρία ξεκίνησαν με νίκες και στόχος τους είναι να «σφραγίσουν» τα εισιτήρια για την επόμενη φάση στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Άμστερνταμ.

Το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

  • 16:00 Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία
  • 19:00 Δανία-Βέλγιο
  • 22:00 Ολλανδία-Αυστρία

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για κάθε αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει καθημερινά περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για κάθε παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και οι τρεις σημερινοί αγώνες, Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία, Δανία-Βέλγιο και Ολλανδία-Αυστρία, παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και τις ακόλουθες προωθητικές ενέργειες, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

  • Money Back
  • 2-0 & Έληξε
  • Σκορ 3
  • Boost Νίκης

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Πολλά είναι και τα συνδυαστικά στοιχήματα του Pamestoixima.gr για τα σημερινά παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις. Τρία από τα συνδυαστικά στοιχήματα είναι τα ακόλουθα:

  • Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία: Οver 5,5 κόρνερ η Ουκρανία / Δανία-Βέλγιο: Ο Λουκάκου να σκοράρει / Ολλανδία-Αυστρία: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Ολλανδία.
  • Δανία-Βέλγιο: Ο Λουκάκου να σκοράρει & η ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ το Βέλγιο & η Δανία over 0,5 γκολ.
  • Ολλανδία-Αυστρία: Ο Ντεπάι να σκοράρει & ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το 1ο & over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

Euro Game με έπαθλο 100.000 ευρώ από το Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και το Euro Game, το νέο παιχνίδι με εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ.

Κάθε ημέρα οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό και συγκεντρώνουν βαθμούς. Κάθε σωστή απάντηση τους φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στην παραπάνω προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στην ενέργεια είναι δωρεάν και δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Όλη η επικαιρότητα