Ηλεία

Πάνος Θεοδωρακόπουλος: «Φτάνουν πια τα ευχολόγια και οι ευχαριστίες. Έρχεται πείνα!»

Ακούστε το άρθρο

Η παντελής έλλειψη βασικών γνώσεων για την πραγματική οικονομία και τη λειτουργία των επιχειρήσεων που επιδεικνύει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά με την πρόσφατη «ρύθμιση» των επιταγών που εξήγγειλε ο κ. Σταϊκούρας.

Πολιτικοί που δεν γνωρίζουν βασικές έννοιες όπως η τιμολόγηση, τα χρέη και ο τζίρος των επιχειρήσεων ανακοινώνουν παρατάσεις πληρωμής επιταγών που δεν καλύπτουν ούτε ένα ελάχιστο ποσοστό της αγοράς. Επίσης, ανακοινώνουν πληρωμές ρυθμίσεων και δόσεων για τον Απρίλιο, ενώ ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πότε και εάν θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις!

Εάν αυτοί οι κύριοι πάσχουν από άγνοια περί επιχειρηματικότητας, πρόκειται για μαθητευόμενους μάγους που παριστάνουν  τους υπουργούς Οικονομικών.  Εάν γνωρίζουν όμως, πρόκειται για συνειδητούς δολοφόνους της ελληνικής οικονομίας και ως εκ τούτου των ελλήνων πολιτών. Το αποτέλεσμα όμως και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο: θα πεινάσουν οικογένειες!

Καλώ τον Δήμαρχο Πηνειού να συγκαλέσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας. Καλώ τον Δήμο Πηνειού να σταθεί στο πλευρό τους με όποιον τρόπο μπορεί!

Φτάνουν πια τα ευχολόγια και οι ευχαριστίες. Έρχεται πείνα!

Πάνος Θεοδωρακόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πηνειού

Όλη η επικαιρότητα