Αχαϊα

Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλο την ώρα που βοηθούσε τον 6χρόνο στο ατύχημα με το καρτ

Ακούστε το άρθρο

Μοιάζει δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάποιος έκλεψε το κινητό του γιατρού, Βαγγέλη Δημητρόπουλο, τη στιγμή που εκείνος έσωζε τη ζωή του 6χρονου που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ την Κυριακή.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο γιατρός με ανάρτησή του στο Facebook, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έκλεψε το κινητό του, να του επιστρέψει το μικροτσίπ – κάρτα που περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχόμενου.

H ανάρτηση του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου:

«Αγαπητοί φίλοι, κ φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω κ σήμερα κ αύριο κ όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό ,την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς ,χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ, να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ – κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».

Όλη η επικαιρότητα