Αχαϊα

Πάτρα: Έρευνες για έναν… κατά φαντασίαν αστυνομικό

Ακούστε το άρθρο

Στο στόχαστρο έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε πατρινός, ο οποίος μέσω της δραστηριότητας που είχε αναπτύξει στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, εμφανιζόταν ως… στέλεχος της τοπικής ΕΛΑΣ.

Εχει προβεί μάλιστα και σε ανάρτηση φωτογραφίας στην οποία φαίνεται να κάθεται σε γραφείο του αστυνομικού μεγάρου της Πάτρας, να μιλά στο τηλέφωνο με φόντο… ασυρμάτους της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πελοπόννησος», πρόκειται για άνδρα που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της πόλης και δεν έχει καμία σχέση με το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιθέτως εμφανίζεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για διάφορα αδικήματα.

Η φωτογραφία που βρίσκεται στην κατοχή της εφ. «Πελοπόννησος», αλλά δεν δημοσιεύεται για λόγους προστασίας δεδομένων, εικάζεται πως είναι πολύ παλιά ίσως και πέραν της 10ετίας. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο πρόσωπο κάποια στιγμή να βρέθηκε στο κτίριο της Ερμού, για προσωπική του υπόθεση και να πέτυχε να φωτογραφηθεί «εν δράσει» δήθεν, και χρόνια μετά να τη χρησιμοποίησε στην προσπάθειά του να ενισχύσει το «προφίλ» του αστυνομικού που φέρεται πως είχε πλασάρει σε φίλους και γνωστούς.

Όλη η επικαιρότητα