Αχαϊα

Πάτρα – Ατύχημα στα καρτ: Αποσωληνώνεται ο 6χρονος Φώτης

Ακούστε το άρθρο

Ο 6χρονος Φώτης, που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ στην Πάτρα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα, θα αποσωληνωθεί αύριο Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για μικρές εγκεφαλικές βλάβες.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Ηλιάδης μιλώντας στο thebest.gr: «Αύριο σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει η αποσωλήνωση του μικρού Φώτη. Μετά την μαγνητική τομογραφία έχει αναγνωριστεί μικρός αριθμός βλαβών οι οποίες αφορούν στον αρχικό τραυματισμό του από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου».

Τις εγκεφαλικές βλάβες επιβεβαιώνει και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου κ. Μπάκος, ο οποίος, όμως, σημειώνει ότι το μέγεθός τους θα αποσαφηνιστεί μετά την αφύπνιση του 6χρονου Φώτη.

Υπενθυμίζεται πως ο 6χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος για τρεις μέρες στη ΜΕΘ Παίδων, μετά το ανατριχιαστικό ατύχημα στον αγώνα καρτ που διεξήχθη στην πόλη. Η ανησυχία για την πορεία της υγείας του είναι έντονη από την πρώτη στιγμή, αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς.

Όλη η επικαιρότητα